Wella Professionals Extra Rich Instant Repair

sexy
Gesturi aparent enervante, dar sexy pentru barbati
April 17, 2015
Eliza
Eliza Manda vede viata-n roz
April 21, 2015

 

Recomandam! Wella Professionals Extra Rich Instant Repair

 

tratament pentru par degradat

leave-in

actionare imediata

 

Daca ai parul degradat si vrei sa vezi rezultatele imediate ale tratamentului pe care ti-l aplici pe par, Wella Professionals Extra Rich Instant Repair este solutia! Desi tratamentul vine cu 6 fiole a cate 10 ml fiecare (cantitate suficienta pentru o aplicare, chiar daca ai cel mai lung si/sau des par din lume), vei vedea rezultatele tratamentului inca de la prima aplicare.

Agita bine fiola si aplica tratamentul pe parul proaspat spalat, dupa ce l-ai uscat in prealabil cu prosopul. Aplicarea trebuie sa se faca pe toata lungimea parului, evitand radacinile, suvita cu suvita. S-ar putea sa dureze ceva timp, daca ai parul foarte lung, dar crede-ma, merita efortul!

Mai mult, chiar daca pretul este unul destul de ridicat, isi merita pe deplin toti banii! Acesta este un tratament profesional, creat exclusiv pentru saloane, dar il vei gasi cu usurinta pe internet sau in magazinele de specialitate ce au inceput sa se raspandeasca prin tara.

Tratamentul nu se clateste! Dupa ce l-ai aplicat, iti poti usca si coafa parul dupa bunul plac. Vei observa ca parul tau este foarte matasos, fiind mai hidratat ca niciodata.

Se aplica o fiola pe saptamana (nu mai des), doar dupa ce ti-ai facut testul firului de par si ai constatat ca parul tau are nevoie intr-adevar de hidratare si nu de un tratament de intarire.

Tu ai incercat acest produs?

 

 

Comments

comments