Vrei par negru ca abanosul?

produse de par proaste
Nu exista produse de par proaste, acestea sunt doar zvonuri!
March 23, 2015
Extensii de par cu clips sau extensii permanente
Extensii de par cu clips sau extensii permanente?
March 25, 2015
Show all
par negru

 

Sigur ca poti avea par negru ca-n povesti…

Negru, negru si iar negru! Daca ai raspuns afirmativ, te inteleg perfect! Compact, solid, ferm si foarte stralucitor! Da, negrul reflecta cel mai bine lumina. Te face senzuala, misterioasa si-ti incadreaza foarte bine chipul…

In general, fetele care aleg aceasta culoare nu o fac deloc intamplator. Fiind o nuanta extrema (ca roscatul si blondul, de altfel) nu li se potriveste tuturor, iar acelor fete carora li se potriveste foarte bine, sansele ca o alta nuanta sa le vina la fel de bine sunt foarte mici. Tocmai acesta este motivul pentru care deseori aceste fete se intorc mereu la brunet, chiar si dupa ce abia au reusit sa scape de el. Ce te faci daca vrei totusi sa renunti la el?

Problema renuntarii la negru nu consta in incapatanarea pigmentului de a iesi din par in conditii normale, ci aplicarea cremei colorante pe fibra capilara. Majoritatea fetelor se vopsesc acasa, considerand succesul garantat – nu poti gresi cu absolut nimic cand iti aplici negru, nu? Te astepti ca rezultatul final sa fie… negru! Si atat! Sunt aproape convins ca toate fetele care se vopsesc singure, acasa, isi aplica culoarea pe tot parul – inclusiv pe lungime – si mai ales ca o fac neuniform. Aceste straturi se suprapun in timp. Nu te simti prea prost daca ai facut acest lucru de-a lungul timpului, aceasta tehnica se practica, din pacate, si in unele saloane.

In cazul unei decolorari, parul se va deschide la culoare in functie de cum a fost aplicata vopseaua. Acum pare firesc ca parul sa nu se deschida uniform, nu? Mai ales acolo unde au fost aplicate mai multe straturi de vopsea, parul nu se va deschide foarte tare, rezultatul fiind cel mult un rosu putred, mat, foarte inchis. Iar pe aceasta nuanta nu vei putea obtine decat un saten inchis, din pacate, nu foarte diferit de negru. Daca in schimb, s-ar respecta regula aplicarii cremei colorante pe scalp si par, negrul ar fi mai usor de inlaturat. De acum inainte luati masuri, nu va mai ingreunati singure situatia, va rog eu!

Daca totusi te-ai decis sa scapi de negru, trebuie neaparat sa stii ca testul pe o suvita de la spate este absolut irelevant. Tocmai pentru ca vopseaua este de cele mai multe ori aplicata neuniform. In plus, o suvita aplicata in staniol se deschide mult mai repede si mai tare decat un decapaj facut in aer liber.

Varianta deschiderii culorii prin tehnica suvitelor, pe langa faptul ca o sa-ti pastreze o parte din culoarea nedorita, va avea si un aspect neingrijit, dezordonat, fortat si necontrolat. Suvitele vor fi deschise spre radacina si inchise pe lungime.

Cea mai buna solutie ramane in continuare decapajul global, dar cel care se va ocupa de acest lucru ar trebui sa fie un adevarat expert, cu un bagaj de cunostinte tehnice solide. Si nu pentru a-ti garanta o deschidere mare, ci una uniforma, fara a-ti agresa parul foarte tare.

Inainte de a lua orice masura, nu ezita sa incerci varianta propusa de mine, bineinteles, aplicand vopsea strict pe radacina crescuta, cu nuanta 3. Mult succes!

 

Photo credit: tumblr.com

 

 

Comments

comments