Vrei o tunsoare de vedeta?

profesionist
3 indicii ca stilistul tau nu e un profesionist
April 7, 2015
bigudiurile cu arici
Bigudiurile cu arici
April 9, 2015
Show all
hausofrihanna com

 

tunsoare de vedetaVrei o tunsoare de vedeta? Zis si facut!

Imi imaginez ca verdictul multor stilisti ar fi: misiune imposibila! Nu este adevarat! Te inspira o vedeta cu par frumos? Foarte bine, vedetele sunt si ele oameni, nu extraterestri! Si ele se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine. Unele au parul fin, altele au parul gros. Unele au parul rar, iar altele des. Sunt vedete cu parul lung si sunt vedete cu parul scurt!

Important este cand iti alegi un model, sa aiba acelasi tip de par ca si tine. Este clar ca daca tu ai parul fin si drept, dar iti alegi ca model o vedeta care are parul lung si cret, nu vei avea decat de suferit. Tunsoarea trebuie aleasa in functie de tipul de par, inclusiv desimea acestuia.

Stiu si eu ca sunt vedete care au avut tot felul de tunsori si parca mereu le-au stat bine (si tu te gandesti la Rihanna, nu?), dar sunt si vedete care nu au avut niciodata parul mai lung de nivelul umerilor (Cameron Diaz, de exemplu!) si altele care au avut mereu parul scurt.

Nu toate vedetele au par de printesa Disney si totusi, mereu stralucesc. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Se concentreaza pe ceea ce pot obtine de la parul lor, pe maximul pe care il pot atinge, nu pe ceea ce nu pot avea.

Acesta este motivul pentru care vedetele arata mereu impecabil pe covorul rosu, isi iubesc parul asa cum este, prin urmare nu le este frica sa se afiseze cu parul scurt sau indreptat cu peria. Cocul nu este obligatoriu, asa cum nu este obligatoriu sa porti ceva sofisticat pentru a arata bine si a te simti extraordinar in pielea ta. Less is more, stii vorba aceea.

Iubeste-ti parul si veti face o echipa minunata impreuna!

 

Photo credit: instyle.co.uk

 

 

Comments

comments