Vrei o coafura de vedeta? Iti sugeram un bob fals!

barbati cu par lung
6 tunsori cool in 2016 pentru barbati cu par lung
February 26, 2016
oscar 2016
Coafurile noastre preferate la Oscar 2016
March 2, 2016

Iti doresti o coafura de vedeta in prima zi de primavara din acest an? Opteaza pentru un bob fals. Nimic mai usor de facut!

Iti plac coafurile dezordonate? Cu atat mai mult! Un bob fals este mai usor de facut pe un par ondulat decat pe unul drept, din doua motive pe care le poti verifica foarte usor. Parul ondulat este mai usor de prins in agrafe – mai ales in cazul unul par foarte fin, ce tinde mereu sa fie drept, si apoi, spre deosebire de un par drept, parul ondulat are dreptul sa fie dezordonat (prin urmare, va fi mai greu de sesizat daca nu ti-ai prins tot parul egal).

Daca in schimb, iti doresti o coafura impecabila, opteaza pentru un bob fals pe un par indreptat cu placa in prealabil. Nu iti garantam ca vei putea obtine aceasta coafura singura, acasa, dar daca esti o persoana indemanatica nu ar trebui sa fie prea greu.

In orice caz, noi preferam prima varianta. Ca si vedetele de la Hollywood, de altfel. Acestea prefera de cele mai multe ori sa poarte coafuri dezordonate, la mare cautare in acest an. Convinge-te singura, arunca o privire mai jos!

bob fals

Un bob fals este o coafura ideala atat pentru seara, cat si pentru zi, iar tot ce ai nevoie pentru a il obtine este putina indemanare, o spuma pentru volum, niste agrafe si un spray fixativ.

Photo source: glamour-hairstyles.net

 

 

 

Comments

comments