Vopseaua de par si avantajele sale

tigi
TIGI BED HEAD Superstar
March 2, 2015
TIGI Academy Collection 2015
March 3, 2015
Show all
vopseaua de par

Vopseaua de par are numeroase avantaje. Tu le stii pe toate?

 

Simti ca nu te mai identifici cu nuanta parului tau sau pur si simplu o ai de prea multi ani si te-ai saturat de ea? Vrei sa-ti schimbi culoarea, si asta CAT MAI RAPID? Cea mai buna solutie in cazul acesta este vopseaua! Rezultatul va fi unul uniform, iar timpul alocat acestei proceduri va fi undeva la 1,5 – 2 ore, cu tot cu coafat! In unele cazuri poate dura chiar si mai putin, in functie de timpul de actionare al vopselei si bineinteles, iscusinta stilistului tau!

O schimbare radicala in atat de putin timp! Cu avantajele si dezavantajele sale. Dar astazi vorbim despre cele dintai. Unul dintre avantaje este faptul ca parul tau se va ingrasa – in prima faza – putin mai greu, datorita faptului ca vopseaua de par are tendinta de a usca usor orice tip de par.

Mai mult decat atat, daca ai par alb de acoperit, acesta va disparea in proportie de 100%, readucand tineretea si zambetul pe chipul tau!

Alt factor de luat in considerare este chiar faptul ca tehnologia a avansat atat de mult incat poti alege dintre creme colorante ce-ti intaresc fibra capilara sau ti-o lasa matasoasa, ce contin sau nu amoniac. Ai, de asemenea, posibilitatea de a alege intre o nuanta naturala sau o culoare puternica, foarte vibranta.

Atatea posibilitati, ce sa alegi? Daca nu stii exact ce-ti doresti, consulta-ti stilistul: acesta iti va oferi cu siguranta o gama variata de culori – posibile in cazul tau – precum si avantajele si dezavantajele fiecareia in parte.

Daca nu ai prea mult timp la dispozitie, dar iti doresti cu disperare o schimbare, aplicarea cremei colorante este solutia! Sfatul meu prietenesc este totusi sa nu faci acest lucru inainte de a citi aici tot ce trebuie sa stii despre SCHIMBARE! Orice schimbare din viata ta! 😛

 

Photo credit: fashionavecpassion.com

 

 

Comments

comments