Vartejul din frunte poate fi un avantaj

masca de par nu ingrasa parul
Masca de par nu ingrasa parul! Niciodata!
November 12, 2015
ombre hair
Meow cap + Ombre hair = ♥
November 17, 2015
Show all
vartejul din frunte

Afla cum sa faci ca vartejul din frunte sa fie un avantaj!

Nu putine persoane (de sex feminin sau masculin) se lupta cu vartejul pe care il au dintotdeauna in frunte. Ceea ce nu stiu ele probabil, este faptul ca nu vor putea schimba nicicand situatia. Singurul lucru care le ramane de facut este sa o accepte si sa nu se mai lupte cu ea. Orice lucru poate fi privit pana la urma fie ca un avantaj, fie ca un dezavantaj, depinde doar de tine cum il vezi. Dar sa faci dintr-un lucru cu care se lupta toata lumea, avantajul tau, poate fi extrem de sexy, sa stii! ♥

Ce este pana la urma vartejul acesta? Directia de crestere a parului. In cazul unui vartej parul creste fie spre stanga, fie spre dreapta. De exemplu, daca parul tau creste spre stanga, in momentul in care vei “executa”o carare pe mijloc, o parte de par va avea volum, iar cealalta nu. In schimb, daca vei da tot parul catre stanga, va sta frumos aranjat, neted si fara volum. Daca vei directiona tot parul spre dreapta vei obtine cu usurinta aspectul buclelor de la Hollywood la radacina si un plus de volum.

Vezi ce simplu este sa faci din orice lucru un avantaj? Trebuie doar sa analizezi situatia si sa te decizi ce iti doresti: o coafura neteda sau una cu volum? Iar daca parul pur si simplu nu sta in forma dorita, poti folosi o agrafa – accesoriul care te scoate deseori din bucluc. Poti obtine aproape orice coafura de la un par cu vartej in frunte, singurul lucru pe care totusi nu ti-l recomand este sa optezi pentru un breton foarte scurt.

 

Photo credit: pinterest.com

 

 

 

Comments

comments