User Agreement

Conditii generale de utilizare

 

Site-ul web www.desprepar.ro, denumit in continuare “Site-ul” este proprietate personala, iar utilizarea acestuia presupune acordul deplin asupra termenilor si conditiilor expuse mai jos. Nerespectarea acestora atrage obligatia persoanei care utilizeaza site-ul, numita in continuare “utilizator”, de a suspenda orice activitate pe site. Prin simpla accesare a site-ului, utilizatorul isi exprima acordul total asupra acestor termeni si conditii.

 

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului

 

Desprepar.ro este un website al carui subiect de discutii il face parul, informatiile fiind creatie proprie sau informatie preluata de la terti parteneri, cu mentionarea sursei sau cu acordul acestora, fiind puse la dispozitia utilizatorilor de catre specialisti in domeniu si nu numai. Raspunderea pentru cum sunt aplicate sfaturile si/sau produsele de pe acest site, precum si a rezultatelor obtinute in urma punerii in practica a acestora, revine in totalitate utilizatorului.

 

Continutul si design-ul site-ului sunt proprietatea desprepar.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul desprepar.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acele informatii.

 

Continutul site-ului poate fi folosit exclusiv in scopuri personale. Continutul acestui site poate fi utilizat doar cu aprobarea obtinuta in urma contactarii proprietarului site-ului la adresa de e-mail contact@desprepar.ro. Reproducerea unor fragmente din continutul site-ului este posibila doar cu specificarea sursei prin atasarea adresei web a site-ului sau prin trimiterea cu ajutorul unui link direct pe pagina respectivului continut.

 

Anumite sectiuni din cadrul site-ului contin informatii ce sunt puse la dispozitia utilizatorului de catre terte persoane printr-o licenta gratuita si neexclusiva. Drepturile de autor asupra acelor informatii raman acelor persoane, desprepar.ro neavand decat simplul rol de gazduitor gratuit al informatiilor respective.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul va administra datele furnizate de utilizatori in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii de catre site a serviciilor de reclama, marketing, publicitate, servicii de comunicatii si de statisitica.

 

Aceste date vor fi furnizate de catre utilizatori in momentul participarii la concursurile  organizate de site, prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter s.a

 

De asemenea, conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa  in justitie. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

Refuzul utilizatorului de a furniza aceste date atrage imposibilitatea de a beneficia de serviciile site-ului.

 

Codul de conduita

 

Mesajele comerciale, politice si cu tenta sexuala, precum si rasismul, xenofobia si discriminarea sunt interzise pe site. Nerespectarea unei conduite si a unui limbaj civilizat, precum si postarea unor imagini care fac referire la cele de mai sus, va atrage dupa sine incapacitatea utilizatorului de a mai accesa site-ul desprepar.ro

 

Modificarea termenilor si a conditiilor

 

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare in prealabil a utilizatorului. Neacceptarea oricarei modificari obliga utilizatorul sa inceteze folosirea site-ului si a serviciilor furnizate de acesta.