Un uscator cu perie rotativa face fericit orice tip de par!

ondulatorul de par
Ondulatorul de par – arma secreta din arsenalul de frumusete al oricarei femei!
February 16, 2015
placa de par
Placa de par poate fi prietena parului tau!
February 18, 2015
Show all
uscator cu perie rotativa

Un uscator cu perie rotativa este el insusi un arsenal de infrumusetare!

Nu-ti mai trebuie decat o perie rotativa langa uscatorul de par si deja ai un mic set de stilist complet. Ce bine ca exista si varianta doi in unu! Cine a inventat acest instrument este cu siguranta un geniu si datorita lui ar trebui sa inceapa sa se acorde premiul Nobel pentru par!

Chiar daca nu ai pus mana pe asa ceva, sunt convins ca stii despre ce vorbesc… desigur, este vorba despre acel mic uscator care are atasata o perie de par rotunda, ce se roteste. Aerul cald circula in interiorul acestor perii si iese prin niste orificii cheie, uscand parul intr-un mod eficient.

Exista o varietate de modele pe piata, de la cele mai simple, a caror perie atasata nu se roteste singura, pana la cele mai complexe, care au diferite trepte de caldura, functie de rotire in ambele sensuri, cat si capete detasabile, un set avand mai multe perii, de diferite marimi.

Cu oricare dintre aceste variante poti foarte bine sa-ti netezesti parul, sa-l ondulezi si bineinteles, sa-l aranjezi in diferite moduri, alegand varianta cu volum sau chiar fara. In afara de peria potrivita, tot ce-ti mai trebuie este putina indemanare si o coafura care sa se preteze tipului tau de par.

Este foarte important sa stii ce vrei sa obtii de la parul tau. Dar si mai important este sa stii cum sa faci acest lucru. De exemplu, pentru un par fin recomandata este o perie mare cu peri desi si putina spuma la radacina daca vrei sa obtii o coafura cu volum. Pe acest tip de par nu vei putea obtine niciodata bucle frumoase, cu acest instrument. Pe de alta parte, pe un par ondulat poti folosi o perie mare pentru a-l netezi sau o perie mica pentru a-l ondula.

Este foarte important cum folosesti peria! Majoritatea fetelor folosesc peria pentru a usca parul proaspat spalat, fara a-l usca doar cu uscatorul in prealabil. Pe langa faptul ca acest proces va dura foarte mult, parul va fi si foarte agresat, riscand chiar sa se rupa foarte multe fire de par pentru un singur uscat. Peria de par este doar un instrument de coafat! Ideal ar fi ca parul sa fie uscat cu un uscator, iar peria rotativa sa fie folosita doar pentru a aranja/coafa parul in forma dorita.

Sa ne despartim deocamdata intr-o atmosfera fericita… poti folosi peria rotativa indiferent de tipul tau de par! Aceasta va face oricum mici minuni cu el!

 

Photo credit: lauracosoi.ro

 

 

 

Comments

comments