Tricourile #desprepar, in curand pe CATRYOSHKA.RO!

ingrijirea parului decolorat
Ingrijirea parului decolorat
July 6, 2016
ingrijirea parului la barbati
Totul despre ingrijirea parului la barbati
July 18, 2016
Show all
tricourile #desprepar

Cu pasi din ce in ce mai mari, proiectul la care lucram de ceva vreme incepe sa prinda contur. Vorbim, desigur, de tricourile #desprepar – o colectie de tricouri cu mesaje cool, special create pentru fiecare dintre voi. Speram ca vei fi incantata de toate, dar iti promitem ca cel putin unul dintre mesaje va fi pe gustul tau!

Nu va vom povesti acum despre marimi, preturi sau culori. Veti afla toate aceste detalii destul de curand. In schimb, va vom povesti cat de aproape suntem de a lansa colectia mult visata, in magazinul online. Mesajele au fost atent selectate dintr-o lista lunga cat o zi de post. Grafica a fost realizata cu maiestrie de catre cei de la CATRYOSHKA, un brand pe care pur si simplu il adoram. Am ales modelul ideal pentru sedinta foto, i-am dat un refresh la culoare si ne-am distrat copios o dimineata intreaga, atat in spatele, cat si in fata aparatului de fotografiat.

Ce mai avem de facut? Sa plecam in vacanta!!!! :)) Apoi sa urcam tricourile pe site. Sa organizam un concurs, sa dam multe premii si gata treaba, sa inceapa distractia!

Tricourile vor fi disponibile in curand, pe CATRYOSHKA.RO. Stai cu ochii pe noi, te vom tine la curent!

 

 

Comments

comments