Trendul anului 2015 care le-a intrecut pe toate: sclipici in par!

nu-ti rezista vopseaua pe par
Din 5 motive nu-ti rezista vopseaua pe par
November 26, 2015
barba cu sclipici
Oare Mosu’ va purta anul acesta barba cu sclipici?
December 1, 2015
Show all
sclipici in par

Cum sa-ti aplici sclipici in par in doi timpi si trei miscari

Nu stiu ce simtiti voi despre acest nou trend, dar trebuie sa va marturisesc ca eu una nu l-am vazut venind! De fapt, inca nici nu sunt convinsa daca mi-ar placea sau nu sa am sclipici in par, desi vad cel putin doua avantaje venind odata cu el. Pe de o parte, te scapa (cel putin pentru o perioada) de radacinile inestetice crescute foarte mult, iar pe de alta parte, te ajuta (garantat!) sa atragi toate privirile celor din jur. Cu siguranta acesta din urma este si motivul pentru care vedetele au optat pentru acest look, nu?

Oricum, daca iti doresti un par stralucitor (de data asta, la propriu!) sa stii ca nici investitia si nici efortul nu vor fi prea mari. Singurele materiale necesare vor fi o cutie cu sclipici (pentru par si corp, sa zicem) si o ceara de par. Aplici ceara cu degetele pe par, iar apoi fixezi sclipiciul. Daca iti doresti ca acesta sa fie dispersat pe par, te poti folosi de o perie pentru a-l trage pe lungime, cu ceara cu tot.

Cum indepartezi sclipiciul mai apoi? Asteptam vesti intr-un comentariu, mai jos. :) Pana atunci, te lasam sa arunci o privire pe galeria foto pentru a vedea cum trebuie sa arate rezultatul final. Spor la treaba!

 

sclipici cu par

sclipici in par

sclipici in par

sclipici in par

 

Photo source: www.dailymail.co.uk

 

 

 

Comments

comments