Ti-ai luat un sampon hranitor si nu e bun de nimic?

blond
Povestea firului de par blond despicat in patru
April 2, 2015
Moroccanoil Frizz Control
Moroccanoil Frizz Control
April 6, 2015

 

Afla cand trebuie sa folosesti un sampon hranitor. Si cand nu!

 

Stiu despre ce vorbesti. Totusi nu exista ceea ce sustii tu. Samponul hranitor nu este bun pentru tine deoarece acum iti este imposibil sa obtii volum la radacina, scalpul si automat, parul se ingrasa mai repede, iar daca mai ai si parul fin ti se pare ca nu-ti curata parul deloc. Desi abia l-ai samponat. Corect?

Samponul nu ar trebui sa tina locul unui tratament sub nicio forma, in niciun caz! Rolul samponului este sa curate, nu sa hidrateze parul. Aceasta este treaba unei masti sau al unui tratament. Am constatat ca un sampon pentru volum combinat cu o masca hranitoare fac casa buna mai mereu. Cel dintai ajuta la degresarea scalpului, obtinerii volumului la radacina si a unei coafuri de lunga durata, iar masca hranitoare ofera la randul ei netezire lungimii parului, facandu-ti parul sa se descurce foarte usor. Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca-ti va face parul matasos ca in reclame!

Daca ai un sampon cu care te intelegi bine, indiferent cat a costat, pastreaza-l! Investeste mai degraba in mastile – tratament. Si ca sa nu regreti banii “aruncati” pe fereastra, daruieste samponul unei prietene sau unei persoane dragi. Sau foloseste-l pe post de spumant de baie. Orice te face fericita. Ok?

 

Photo credit: favim.com

 

 

Comments

comments