Suvite? Da! Numai avantaje!

Ajutor, parul meu nu creste!
February 25, 2015
schimbare
Daca vrei o schimbare in viata ta, lasa parul la urma!
February 27, 2015
Show all
suvite

 

Suvite? Da, da, da!

Fie ca vorbim de multe suvite sau putine, ca sunt texturizate sau foarte evidente, de culoare inchisa sau deschisa, ca sunt intr-o singura nuanta sau mai multe, acestea vor aduce cu siguranta un mare plus parului tau. Chiar nu este foarte important ce combinatie alegi! Mai mult decat atat, poti sa te folosesti de ele indiferent daca parul tau este natural sau deja vopsit.

In cazul in care parul tau este deja vopsit, o serie de suvite te poate ajuta sa-l deschizi la culoare sau sa creezi o tenta 3D folosind suvite de tonalitate apropiata cu nuanta pe care o ai deja in par.

In cazul in care ai parul natural si nu esti sigura ca vrei sa te vopsesti, poti face un test cu cateva suvite apropiate de nuanta ta naturala – impactul psihologic nu va fi atat de mare ca in cazul in care iti schimbi integral culoarea prin aplicarea unei nuante pe intreg scalpul. Si mai important de atat este faptul ca daca nu-ti place, indiferent de motive, poti jongla cu nuanta (fara sa fie vorba de o decolorare) in ce directie vrei tu, deoarece mai ai mult par nevopsit la dispozitie. Deci vei putea cu usurinta sa optezi pentru a-ti inchide parul la culoare, a-l deschide, sau vei putea alege sa testezi o nuanta mai vibranta, in functie de feed-back-ul primei incercari. Pe scurt, vei putea face orice cu parul tau dupa o serie de suvite aplicate corect!

Nu vei avea niciun motiv de regret deoarece vei fi ramas cu 70 – 80% din parul tau natural. Nu e putin lucru! In cazul in care iti vopseai parul complet, cu ce ramaneai? 100% par vopsit! Si in cazul acesta, peste o luna erai nevoita sa-ti vopsesti radacina crescuta – foarte inestetica – neaparat! In cazul suvitelor pot trece si 6 luni fara sa le refaci si parul tau tot va arata bine… vei avea in par un zig – zag discret, o trecere lina intre parul natural, nesuvitat, proaspat crescut si lungimile cu suvite.

Suvitele functioneaza perfect si in cazul parului alb! Acesta este perfect mascat cu ajutorul unor suvite blonde. Stii vorba aceea ca unele lucruri sunt mai bine ascunse la vedere, nu?

Suvitele reprezinta cea mai versatila tehnica de colorare, eu personal fiind un fan convins al acestei tehnici! Tocmai din acest motiv le recomand in aproape orice situatie!

Sa-ti mai spun un secret! In cazul in care te-ai vopsit prin tehnica aplicarii vopselei pe scalp si vrei sa treci la nuanta ta naturala, suvitele vor fi cele care te vor ajuta! In momentul in care radacina creste, iar linia dintre parul natural si cel vopsit este deja evidenta, poti sa-ti faci cateva suvite ce vor fi ca o punte de trecere intre linia ce demarcheaza cele doua culori!

 

Photo credit: fashiongonerogue.com

 

 

Comments

comments