ombre hair
Meow cap + Ombre hair = ♥
November 17, 2015
nu-ti rezista vopseaua pe par
Din 5 motive nu-ti rezista vopseaua pe par
November 26, 2015
Show all
Sunshine Sarah

Sunshine Sarah #despreparSunshine Sarah 1

Cu siguranta o urmariti deja pe Sunshine Sarah si stiti aproape totul despre ea, dar noi ne-am dorit (cu ocazia acestei noi sedinte foto) sa ne raspunda la doua intrebari mai… speciale.  Despre par, bineinteles!

Stilul lui Sarah in cateva cuvinte: 

Stilul meu vestimentar este, in general, unul foarte preppy, iar cand vorbim despre par si stiluri de a-l tunde si coafa, tind tot catre acest stil: simplu, curat, dar in acelasi timp chic. Optez mai mereu pentru un bob lung, de obicei cam pana la clavicula. Avand parul drept natural, il coafez cu foehnul si peria sau cu o perie rotativa. In zilele cand vreau sa ma simt mai speciala, aleg sa-mi fac niste bucle lejere si naturale. Mi-ar fi placut sa am parul buclat de la sine, ca doar mereu ne dorim ce nu avem. :)

Produsele ei preferate: 

Sunt putine produse de par despre care pot spune ca mi-au schimbat viata, asa ca le voi insira dupa aparitia lor in viata mea: uleiul pentru par, samponul uscat si peria Tangle Teezer.

Daca va intereseaza sa aflati mai multe despre Sarah, parul ei si produsele sale preferate, va invitam sa ii cititi blog-ul sau sa o urmariti pe pagina de facebook, aici. Noi ii multumim pentru mini interviu si abia asteptam sa mai aflam vesti despre parul ei. Pe curand!

 

Photo credit: Teodora Teican

 

 

 

Comments

comments