Stii care este culoarea potrivita pentru parul tau?

globurile de aur 2016 lady gaga (2)
Globurile de Aur 2016 – Coafuri elegante si mult rafinament
January 11, 2016
Domnisoara Agrafa
Domnisoara Agrafa: produsele mele preferate in 2015
January 15, 2016
Show all
culoarea potrivita pentru parul tau

Mereu ai fost curioasa care este culoarea potrivita pentru parul tau? Afla chiar acum!

Te anunt inca de la inceput ca eu nu cred in formule magice si statistici perfecte. Daca ai impresia ca la sfarsitul acestui articol vei sti exact care este culoarea potrivita pentru parul tau, te inseli. Stiu ca atat in reviste, cat si pe internet se discuta despre “culoarea ideala” pentru tine, despre cum sa o gasesti si mai stiu – desigur – si ca de cele mai multe ori, cel care iti vorbeste despre aceste lucruri este un stilist “faimos”, ceea ce se presupune ca ar trebui sa acorde o mai mare credibilitate articolului de doi lei. Sau poate este pur si simplu o reclama ascunsa. Cu astfel de articole ajung unii stilisti faimosi.

Nu neg ca este adevarat ce se scrie de cele mai multe ori in aceste articole: “pentru a pastra aspectul natural al parului, nu iti inchide sau deschide parul cu mai mult de doua tonuri”. Ok, cum iti raspunde acest “raspuns” la intrebare? Este adevarat ca pentru un aspect natural, dar si pentru un par sanatos, ideal ar fi sa alegi o vopsea cu doar doua tonuri mai inchisa/deschisa decat culoarea ta naturala. Totusi doua tonuri nu inseamna aproape nimic. Ce te faci daca tu ai parul natural inchis la culoare, dar vrei totusi sa fii blonda deschis? Conform celor de mai sus, mai bine nu te-ai mai vopsi deloc.

Ce este de facut? Nimic mai simplu! Testeaza! Nu ai de unde sa stii care este culoarea potrivita pentru tine daca nu incerci mai multe nuante intai. Este exact ca in cazul hainelor. Degeaba iti place o bluza pe manechin, daca nu iti place cum arata pe tine. Nu iti dori culorile vedetelor sau ale cunostintelor tale. Nu neaparat ceea ce li se potriveste lor va arata bine si pe tine. Este nevoie sa porti o culoare pentru a afla daca iti place, daca ti se potriveste, daca este culoarea perfecta pentru personalitatea si stilul tau.

Mai mult decat atat, culoarea perfecta se realizeaza in timp. Culoarea de luna aceasta trebuie imbunatatita luna viitoare, in urma feed-back-ului primit. Astfel, nu numai ca nu te vei plictisi de parul tau, dar cu siguranta vei descoperi laturi ale personalitatii tale in frumosul joc de culori din par. Desigur, eu propun suvitele pentru a obtine o culoare deosebita si pentru a mentine parul cat mai sanatos. Tu incearca tot ce vrei, pana vei ajunge la rezultatul pe care il doresti. Dar te rog, nu mai visa la cai verzi pe pereti si formule prestabilite pentru parul tau!

 

Photo source: pinterest.com

 

 

 

Comments

comments