Silk Mousse, pentru o coafura lejera si un par stralucitor

label.m romania
10 coafuri in 2 zile – un nou serviciu in salon oferit de Label.m Romania
November 18, 2016
lungimi de par
3 lungimi de par, 3 kituri de infrumusetare diferite
November 26, 2016
Show all
Silk Mousse

Asa cum poti deduce din numele brandului, produsele BIOSILK nu contin chimicalele deseori intalnite in majoritatea produselor cosmetice de pe piata. Spuma de par din gama Silk Therapy, Silk Mousse este un produs profesional a carei formula are la baza proteine de matase naturala si numeroase extracte de plante.

O recomand cu drag persoanelor care isi doresc un produs cu fixare medie si celor carora nu le place sa isi simta parul incarcat, deoarece Silk Mousse nu se simte absolut deloc in par. Pe langa textura si volum, aceasta spuma de par iese in evidenta prin faptul ca ofera si stralucire parului, o calitate rar intalnita in randul spumelor de par.

Tubul de 360 g va ajuta la obtinerea volumul mult visat, iti va face coafura mai rezistenta, va adauga textura parului drept si flexibilitate buclelor tale, fara a incarca sau a-ti face parul aspru la atingere.

Daca nu iti place sa-ti simti parul incarcat de produs, Silk Mousse este o alternativa foarte buna pentru tine. In plus, conceptul din spatele produselor BIOSILK devine din ce in ce mai popular in zilele noastre, avand la baza ingrediente naturale, pentru un aspect cat mai natural. Si banuiesc ca dupa asta tanjim toate, nu?

Pentru mai multe informatii despre Silk Mousse sau alte produse BIOSILK, consulta biosilk.ro sau pagina de facebook Biosilk Romania, aici. Pe curand!

 

 

Comments

comments