Sexy la superlativ: aceeasi tunsoare, 24 de barbati

denim hair
Denim hair, cel mai hot trend la momentul actual
April 4, 2016
Batiste Dry Shampoo fruity & cheeky cherry
Love it! Batiste Dry Shampoo fruity & cheeky cherry
April 8, 2016
Show all
tunsoare 18

Aceeasi tunsoare, 24 de barbati sexy la superlativ! Galerie foto mai jos ♥

Da, stiu! Parerile legate de aceasta tunsoare sunt impartite. In cate, nu stiu. Poate doua, pro sau contra. Eu nu am nimic contra ei. Acum, sa numaram motivele pentru care ai alege aceasta tunsoare. Cel mai important dintre toate, este in-cre-di-bil de sexy! Mie imi ajunge si acesta, dar daca vrei mai multe, ia de aici: este foarte usor de facut, foarte usor de intretinut, foarte usor de purtat.

Odata ce ai iesit din mainile unui stylist (nu a frizerului de la coltul blocului, te rog!), atata timp cat acesta si-a facut treaba bine, tu nu mai trebuie sa treci pe la el decat o data la 2-3 saptamani pentru a-ti intretine lateralele dupa cum s-a stabilit de la bun inceput. De data aceasta poti opta si pentru o frizerie, banuiesc. Cum vrei tu!

Teoretic, aceasta tunsoare isi este de ajuns ei insisi, dar sa zicem ca te-ai plictisi tu sa o porti mereu in acelasi fel. Poti opta oricand pentru un produs de styling, care vrei tu. Pentru un wet look alege o spuma de par. Pentru mai multa textura, opteaza pentru ceara. Sau foloseste doar un puf de fixativ, dupa ce ti-ai prins parul in codita, daca parul tau obisnuieste sa se electrizeze.

Codita o tunzi exact cand simti nevoia. Cand este mult prea lunga si greu de curatat, cand te-ai plictisit de ea, cand nu se mai aseaza cum vrei tu. Mai mult decat atat, nu trebuie sa fii tras la indigo cu toti baietii de pe strada ta. Nu-ti rade lateralele numaidecat.

Acum, depinde ce vrei sa obtii cu aceasta coafura. Cei mai multi o evita deoarece au impresia ca le confera o anumita duritate, ii transforma intr-un baiat de cartier, cum s-ar zice. Gresit! Cei 24 de barbati sexy de mai jos vor demonstra fara doar si poate contrariul. Unii sunt chiar cool, nu?

Photo source: funnyhappylife.com

 

 

Comments

comments