Produsele pentru par din comert – avantaje si dezavantaje

parul
De ce nu vei avea niciodata parul ca fata din poza ?
February 19, 2015
Emanuel, chitaristul Innei, se tunde la Domnul Foarfeca
February 21, 2015

Produsele pentru par din comert: tot ce trebuie sa stii despre ele!

Produsele pentru par din comert, spre deosebire de cele profesionale, sunt destinate unui public larg, accentul fiind pus mai degraba pe cantitate. Tocmai din acest motiv nu vom vedea niciodata reclame la televizor la produsele profesionale. Acestea nu se adreseaza decat unui segment mic de piata.

Sa lamurim ceva foarte important! Chiar daca produsele din comert au un pret scazut, nu inseamna ca sunt neaparat si de o calitate scazuta. Decat sa te pripesti si sa cumpersi un sampon profesional si sa constati ca este nepotrivit pentru tipul tau de par, mai bine dai banii pe 3 – 4 sticle de sampon din comert, putand testa astfel un numar mai mare de produse la un pret mai mic. Chiar si in acest caz, daca nu esti multumita de rezultatele oricaruia dintre aceste produse, poti oricand sa-l folosesti ca inlocuitor al spumei de baie.

Diferenta dintre produsele profesionale si produsele pentru par din comert este mult mai evidenta insa in cazul tratamentelor si a produselor de styling. Un sampon tratament impotriva parului gras sau impotriva caderii parului nu te va ajuta foarte mult deoarece nu va fi foarte concentrat. O masca reparatoare nu va fi destul de puternica pentru a hrani parul in profunzime, iar produsele de styling nu vor putea oferi o sustinere de durata sau o fixare ferma.

Trebuie neaparat sa iei la cunostinta ca urmatoarea logica este GRESITA: un produs ieftin este mai putin concentrat, prin urmare vei putea folosi o cantitate mai mare de produs la fiecare utilizare. Aceasta este o capcana! Nu vei face decat sa aruncii banii pe fereastra, parul tau nu se va ajeza frumos oricum pentru ca va fi prea incarcat.

Fiecare produs are limitele sale. Iti garantez ca vei putea obtin rezultate bune si cu produsele din comert, atata timp cat le folosesti corect. Ai rabdare si testeaza mereu produse noi, pana il vei gasi pe cel special creat pentru tine!

Eu personal, foarte multi ani am fost extrem de multumit de un gel de par care costa doar 10 lei pe raft, nu 70 – cat costa unul profesional, care face aproximativ acelasi lucru.

Printre buruieni vei gasi mereu si flori frumoase, trebuie doar sa ai ochi sa le vezi! :)

 

Photo credit: naturology.wordpress.comfashionbeans.com

 

 

 

Comments

comments