PRO FIBER Restore Shampoo by L’Oréal Professionnel

hot casandra
Cat de Hot este Casandra?
October 29, 2015
parul
10 lucruri isi doreste parul tau de la tine!
November 9, 2015

Domnul Foarfeca, placut surprins de noul sampon PRO FIBER Restore de la L’Oréal Professionnel!

Am avut placerea de a testa noul sampon PRO FIBER Restore pe un par ce tocmai fusese decolorat (practic acesta este testul suprem, nu-i asa? :) si surpriza… am ramas placut impresionat de acest nou produs semnat de L’Oréal Professionnel (unul dintre brand-urile mele preferate, dupa cum bine stiti). Efectul pare a fi mai degraba cel al unei masti tratament, fibra capilara devenind imediat matasoasa, dand senzatia de par natural. Cool, nu?

Surprizele nu s-au oprit aici! Desi am folosit gama completa, eu pariez ca samponul este “vinovat” si pentru efectele de dupa uscat! Dupa coafarea parului am observat nu doar un plus de rezistenta si stralucire, ci si lejeritatea cu care parul se misca in raport cu postura modelului proaspat decolorat.

Va recomand cu caldura noua gama PRO FIBER Restore si abia astept sa testez si celelalte variante pentru a va vorbi despre ele.

Totusi, inainte de a folosi aceasta gama, fa-ti testul firului de par pentru a afla care este cea mai potrivita pentru tipul tau de par. Rectify este recomandata pentru un par usor deteriorat, Restore – cea despre care am vorbit – este ideala pentru un par deteriorat, iar Reconstruct este ideala pentru parul foarte deteriorat, ce are nevoie de o ingrijire speciala.

Tu ai testat noile produse L’Oréal Professionnel? Asteptam cu nerabdare sa aflam alte pareri!

 

Photo credit: lorealprofessionnel.ro

 

 

 

Comments

comments