Placa creponata – must have in 2016

wishlist 2016
Domnisoara Agrafa: Wishlist 2016
February 21, 2016
barbati cu par lung
6 tunsori cool in 2016 pentru barbati cu par lung
February 26, 2016
Show all
placa creponata

In 2016 placa creponata nu trebuie sa-ti lipseasca din casa

De Dragobete ne-am gandit ca ti-ar placea ceva nou, inedit. Bineinteles, placa creponata nu s-a inventat ieri, dar pana acum nu am observat foarte multe curajoase care sa o foloseasca mai mult de o data. Cel putin in jurul meu. Recunoaste, ai folosit vreodata placa creponata? Eu una nu!

Lucrurile se vor schimba anul acesta. Sunt extrem de multe coafuri care m-au cucerit pe loc si pe care abia astept sa le incerc. Ba chiar – profitand de reduceri – mi-am si achizitionat o placa creponata de la BaByliss Paris. Desi nu am fost niciodata o fana inraita a parului cret sau creponat, preferand buclele naturale, lejere, anul acesta voi opta pentru coafuri cu foarte mult volum, pe care il voi obtine cu aceasta placa nou achizitionata.

Ok, placa creponata este ideala pentru cofurile de seara, dar cu siguranta poti fi creativa si sa creezi coafuri de zi speciale cu ajutorul ei. Doua suvite creponate prinse intr-o superba coada de cal ar trebui sa schimbe cu totul coafura de zi cu zi. Mai mult, aceasta poate fi folosita atat pe parul lung, cat si pe cel scurt, iar daca nu ma crezi, te invit sa arunci o privire pe galeria foto de mai jos. Indiferent de lungimea sau culoarea parului tau, anul acesta trebuie sa-ti achizitionezi neaparat o placa creponata, crede-ma pe cuvant. Sau mai bine sa nu mai pierdem timpul! Convinge-te singura aruncand o privire pe selectia de fotografii special aleasa pentru tine!

placa creponata

placa creponata

placa creponata

placa creponata

Photo source: pinterest.com

hairstyle-design.com, hairstyles-galaxy.com, unusual-hairstyles.com, glamour-hairstyles.net

 

 

 

 

Comments

comments