Pieptan sau perie? Afla chiar acum!

Miley Cyrus
6 tunsori scurte pentru femei de incercat in 2016
February 1, 2016
bentita Zara
Bentita Zara: fii chic de Valentine’s Day cu doar 49 lei
February 5, 2016
Show all
pieptan sau perie

Pieptan sau perie? Afla care are mai multa grija de parul tau

Asa-i ca peria ta este plina de par mereu? Si totusi aceasta este in continuare foarte populara, pe motiv ca descurca foarte bine parul! Nu stiu cum s-a ajuns aici, dar pot sa-mi imaginez cum se va termina, deoarece tot mai multe fete se plang ca la fiecare periaj le cade foarte mult par. Cica acesta ramane in perie. Zau? :)

Peria creeaza tensiune in parul incurcat si inevitabil, rupe parul. In toata cariera mea, am folosit pentru a descurca parul – ud sau uscat – un pieptan cu dinti rari. Daca si tu tii la parul tau, fa-i o favoare incepand chiar de azi: foloseste un pieptan, indiferent ca este din plastic sau lemn, profesional sau achizitionat de la metrou. Ceea ce conteaza este sa fie lucios si sa aiba marginile fine. Imparte parul in 4 suvite egale si piaptana cu delicatete fiecare suvita in parte. Iti garantez ca acesta nu iti va rupe podoaba capilara precum celebra perie de par.

Peria plata face echipa buna cu uscatorul de par. Descurca-ti parul cu pieptanul in prealabil, apoi urmeaza pas cu pas procedura de mai jos, pentru a-ti netezi parul dupa ce l-ai spalat. Ba mai mult, vom incepe cu spalatul, pieptanul ne poate fi si atunci de ajutor!

Samponeaza-ti parul de doua ori, aplica masca tratament, foloseste pieptanul cu dinti rari pentru a distribui produsul in par, apoi clateste-ti parul si treci la uscat. Usuca parul cu uscatorul de par in proportie de 50%, descurca-l cu pieptanul, apoi repeta procedeul. La final, foloseste peria cu dinti desi pentru a-ti netezi parul. Aplica o picatura de ulei pentru par si gata! Parul tau este si neted, si sanatos!

Spune adio parului ramas in perie! De azi inainte, foloseste atat pieptanul cat si peria corect!

 

Photo source: drugstore.com

 

 

 

Comments

comments