Parul tau nu va fi mai sanatos daca te vopsesti mai rar!
Parul tau nu va fi mai sanatos daca te vopsesti mai rar!
August 31, 2016
tunsoare gratuita
Ai risca pentru o tunsoare gratuita? Iata cum o poti obtine!
September 8, 2016
Show all
parul ud se piaptana

Ai auzit atatea lucruri legate de acest subiect, dar inca nu ti-e clar daca este sanatos sa folosesti peria sau pieptanul pe parul ud? Voi lamuri situatia imediat!

Parul ud este mult, mult mai elastic ca parul uscat. Ce inseamna acest lucru? Ca sansele ca acesta sa se rupa in timpul periajului sunt mult mai mari! Prin urmare, parul ud ar trebui sa-si dea intalnire cu pieptanul doar in urmatoarele doua situatii, cu singura conditie de a executa ceea e urmeaza sa-ti spun foarte corect. Asadar, mare atentie, daca iti doresti sa ai garantia ca ai inteles si – mai ales – ca vei face totul corect!

Iti poti pieptana parul ud in cada sau la dus, dupa cele doua samponari obligatorii, in timpul aplicarii balsamului sau a mastii-tratament, nu inainte de a tampona parul in prealabil cu un prosop. Tamponarea parului cu un prosop inaintea aplicarii mastii sau a balsamului nu doar ca va facilita trecerea pieptanului prin par ( cu cat parul este mai imbibat cu apa, cu atat se piaptana mai greu), dar iti va oferi si garantia ca produsul isi va face efectul mult dorit. Aplica masca incepand de la varfuri si rasfira usor suvitele de par. Doar cand iti poti trece cu mare usurinta degetele prin par, poti folosi pieptanul pentru a repartiza si mai bine produsul si a descalci parul de tot. In caz contrar, parul tau incurcat va face ca procedura sa devina stresanta pentru tine, si nociva pentru parul tau (sansele de a se rupe cresc foarte mult in acest caz).

Iti poti pieptana parul ud si imediat dupa ce a fost spalat, la aplicarea unui produs de styling, atata timp cat respecti si de aceasta data regula de mai sus. Tamponeaza-ti parul cu un prosop, aplica produsul in par, rasfira suvitele cu ajutorul mainilor si abia apoi foloseste un pieptan pentru a distribui produsul cat mai uniform in par.

Pieptan sau perie? Gasesti raspunsul aici. Daca ma intrebi pe mine, mainile tale constituie raspunsul potrivit! :)

 

Photo source: positivehealthwellness.com

 

 

 

Comments

comments