Parul scurt – un vis devenit realitate sau cosmarul vietii tale?

Tendinte primavara vara 2015: Parul lung in lumina reflectoarelor!
January 25, 2015
Irina Tanase
Despre par cu Irina Tanase
January 29, 2015
Show all

Parul scurt – un vis frumos sau un cosmar pentru tine?

Parul scurt poate fi cosmarul multor fete! Dar pentru unele dintre voi se poate dovedi a fi paradisul. Totul depinde de valorile voastre, de ceea ce pretuiti mai mult. Sunt idei care asociaza parul lung cu feminitatea si idei care sustin ca doar atitudinea poate sa-ti confere acest lucru, nu si lungimea parului. Trebuie neaparat sa stii ca in ceea ce priveste lungimea parului nu exista corect sau gresit, bine sau rau, frumos sau urat, ci doar “imi place” sau “nu imi place”, iar aceste lucruri se bazeaza de cele mai multe ori pe avantajele sau dezavantajele pe care le gasim la o anumita lungime de par. De obicei, cand gasim ca un lucru are mai multe avantaje decat dezavantaje pentru noi, ne place… si invers.

Cand vine vorba despre o tunsoare pe par scurt este foarte important ca stilistul care executa tunsoarea sa fie iscusit si sa aiba viziune. O suvita de par taiata cu jumatate de centimetru mai scurta poate face diferenta intre esec si reusita, pentru ca atunci cand parul nostru este tuns scurt, forma este vitala.

Parul este in general primul lucru care atrage atentia celor din jur, acestia fiind foarte atenti mai ales la modul in care acesta ne incadreaza fata. Parul scurt va atrage atentia mai ales intr-un anumit punct. Din pacate, parul scurt isi pierde repede forma. Totusi, putem privi acest lucru si ca pe un avantaj deoarece putem sa-i dam foarte repede alta forma. Prin urmare, vizitele la salon vor fi foarte dese, intre trei si sase saptamani, in functie de tunsoare.

Desi produsele de styling vor amplifica volumul, textura si micile accente date de stilist tunsorii, daca iti iubesti parul, alege-ti un stilist cu… stil! Acest lucru este vital si in masura in care culoarea joaca un rol la fel de important in crearea unui look original ca si linia tunsorii.

Parul scurt poate fi vopsit in diferite culori, se pot crea cu usurinta jocuri de culoare, variantele fiind nenumarate, dar si strans legate de forma, lungimea si ideea conceptuala a stilului ales impreuna cu un stilist priceput.

Parul scurt se potriveste unei persoane energice, nonconformiste, unui stil cochet, sic, misterios sau chiar toate la un loc! Te regasesti in acest stil?

 

Photo credit: short-haircut.com

 

 

 

Comments

comments