“Parul meu nu mai are nicio forma!”

Tunsoarea si parul sanatos
January 25, 2015
iti speli corect parul
Afla daca iti speli corect parul!
January 25, 2015
Show all
parul meu nu mai are nicio forma

“Ajutor, parul meu nu mai are nicio forma!”

Cu alte cuvinte, parul tau a crescut si nu se mai aseaza ca altadata? Am inteles! Acest lucru este mai ales valabil in cazul parului mediu si scurt, parul lung fiind deseori scutit de astfel de probleme.

Este si un exercitiu de logica, nu doar de experienta, sa realizezi ca parul isi pierde cu atat mai repede forma, cu cat este tuns mai scurt. In ceea ce priveste parul lung, forma este mai putin importanta decat modul in care acesta este coafat. Prin urmare, daca acum trei luni parul tau se aranja frumos, dar astazi nu mai este valabil acest lucru, nu este obligatoriu sa-i schimbi forma, ci doar absolut necesar sa-i tunzi varfurile. De cele mai multe ori, varfurile tocite sunt cele care strica aspectul tunsorii, iar prin eliminarea a doar 0,5 cm din lungimea parului tau vei putea obtine o reimprospatare a tunsorii, daca nu chiar vechea tunsoare, de acum trei luni.

Este foarte important sa stii ce vrei sa obtii de la parul tau, daca poti obtine si mai ales, cum poti face acest lucru. Sa iti scurtezi radical parul doar pentru a obtine o noua forma nu este intotdeauna cea mai buna idee. Nu vreau sa te descurajez, din contra! Alege de cate ori poti schimbarea!  Doar gandeste-te daca aceasta este cea mai buna varianta pentru a obtine ce-ti doresti! Daca nu-ti doresti sa petreci prea mult timp cu peria si uscatorul de par in mana, probabil ca o tunsoare scurta sau un bob mai lung ar fi un avantaj pentru tine. Dezavantajul in acest caz ar fi totusi vizitele mult mai dese la salon, necesare pentru a-ti pastra forma.

Parul lung este ideal daca iti doresti sa-l porti prins in coada sau iti face placere sa-l coafezi mereu. Evident, orice lucru are avantajele si dezavantajele sale. Trebuie doar sa le asezi pe hartie, sa le numeri, sa le analizezi si sa iei decizia potrivita pentru tine. De asemenea, chiar daca ai luat o decizie, ideal ar fi sa te consulti si cu un specialist.

 

Nu uita, un par frumos se obtine cu multa rabdare, asta daca nu ai avut sansa de a fi deja inzestrata de la mama natura cu o podoaba capilara superba, usor de intretinut. Cumpatare si rabdare iti doresc!

 

Photo credit : pinterest.com

 

 

 

Comments

comments