Parul mediu – pionierul emanciparii feminine

Mirror Mirror on the Wall
January 29, 2015
parul lung
Parul lung – un must have in 2015!
February 4, 2015
Show all

Parul mediu spune o poveste prin insasi lungimea lui

Parul mediu este poate chiar pionierul emanciparii feminine. De-a lungul timpului, femeile au fost intr-un fel obligate sa-si poarte parul lung. Acest lucru nu mai este valabil acum, deoarece, intre timp, ideile s-au schimbat. Atunci nu a fost insa un lucru usor de realizat. Deoarece tranzitia trebuia sa fie una lina, femeile isi taiau doar lateralele scurt, in timp ce parul de pe spate era lasat lung, neincalcand nicio conventie impusa de societatea de atunci. Dar… cand ieseau in oras, parul de la spate era prins in coc, lateralele fiind lasate sa cada liber pe langa obraji, in timp ce o palarie ascundea cocul si dadea impresia unui bob. Ingenios, nu?

Bobul este reprezentantul cel dintai al parului mediu. Lungimea maxima a acestuia este atunci cand parul atinge umerii, iar cea minima atunci cand parul cade cu doar cateva degete sub pometi, imbracand armonios obrajii.

Cu o tunsoare bine executata, parul tau se va aranja extrem de usor. Totusi, pentru a mentine forma si linia tunsorii, in ceea ce priveste aceasta lungime de par, vizitele la salon vor fi mai numeroase ca de obicei. In functie de forma initiala a tunsorii, timpul dintre aceste vizite poate varia de la patru pana la sase saptamani. Ne dam seama ca parul a crescut prea mult si forma se pierde, atunci cand parul de la spate, proaspat crescut in zona occipitala, atinge linia spatelui si tinde sa se intoarca spre exterior.

Daca te confrunti cu varfuri jucause, care nu mai stau la locul lor, este momentul pentru o noua programare la salon!

 

Photo credit: websta.me

 

 

 

Comments

comments