Par natural! Sa-l vopsesc?!..

Bye-bye ombre style!
January 23, 2015
playsalon in
Cum sa-ti alegi samponul potrivit!
January 25, 2015
Show all
par natural

Par natural, cum sa-l vopsesc?

Culoarea parului tau trebuie sa fie o parte integrata a stilului pe care il adopti zi de zi. Din acest motiv, inainte de a-ti schimba culoarea trebuie sa te gandesti daca aceasta va aduce un plus imaginii tale si mai ales, daca merita efortul.

 

Variantele sunt tot mai multe in ziua de azi si inteleg daca pur si simplu nu stii pentru ce sa optezi. Desi vorbim in primul rand de preferintele tale, trebuie sa te gandesti daca ceea ce ai hotarat ca-ti doresti poate fi pus in practica. Gandeste realist! Ia neaparat in considerare si costurile acestei schimbari. Ma refer atat la bani, cat si la timpul necesar pentru a ajunge la rezultatul final. Pe de o parte, daca ai ajuns din prima la culoarea dorita, aceasta trebuie intretinuta. Pe de alta parte, daca nu este posibil ce iti doresti tu, va trebui sa iei in considerare si timpul necesar pentru a ajunge acolo. Sau sa-ti schimbi culoarea. Decizia de a-ti schimba culoarea este complexa si impune o anumita doza de  risc sau sacrificiu.

 

Parerea mea personala este ca indiferent daca iti doresti sa-ti inchizi sau sa-ti deschizi parul la culoare, cea mai avantajoasa varianta este tehnica suvitelor. De ce? Este cu siguranta cea mai versatila metoda de colorare a parului, care permite apoi o deschidere a nuantei fara decolorare in prealabil. Este si natural! Pe langa suvitele inchise mai ai si mult par natural nevopsit. Deschiderea nuantei dupa colorarea completa a parului presupune un decapaj ce vine la pachet cu o serie de dezavantaje. Un alt avantaj al suvitelor ar fi ca acestea nu se vor vedea urat atunci cand iti va creste parul, spre deosebire de radacina inestetica – vizibila dupa doar o luna – in cazul unui colorat global.

 

Alt lucru pe care ar trebui sa-l iei in considerare in momentul in care vrei sa-ti modifici culoarea parului este tunsoarea pe care o ai la momentul respectiv. Daca nu esti tocmai incantata de aceasta, noua culoare nu va face decat sa complice situatia, indiferent de cat de multumita esti de ea.

 

Pe scurt, ideea ar fi sa nu te grabesti sa-ti schimbi culoarea printr-un vopsit total. Desi acest lucru este foarte usor de executat, iar tentatia este mare, porneste la drum cu rabdare si cu pasi mici. Vorbim totusi de o schimbare impotanta si de durata in viata ta. Nu renunta la un par natural asa usor! Alege suvitele, vezi cum te simti dupa fiecare etapa si imagineaza-ti rezultatul final. Cheia succesului se afla in strategia de lucru, nu in tubul de vopsea!

 

Photo credit:  jinabeautysalon.com

 

 

 

Comments

comments