Ondulatorul de par – arma secreta din arsenalul de frumusete al oricarei femei!

MOROCCANOIL – WANTED!
February 16, 2015
uscator cu perie rotativa
Un uscator cu perie rotativa face fericit orice tip de par!
February 17, 2015
Show all
ondulatorul de par

Ondulatorul de par – un must have indispensabil!

Bucle, bucle si iar bucle! De ce nu? Mereu vor fi in voga. Desi ai putea folosi si o placa de par, ghicesti cine este expertul buclelor tale? Raspuns corect, ondulatorul de par! Cu siguranta stii atat de existenta modelelor subtiri, cat si de a celor mai late. Intrebarea este daca stii ce vei obtine folosind fiecare dintre aceste doua modele. Nu? Nu-i nimic, citeste in continuare.

Cu ajutorul celor mai subtiri modele poti obtine niste bucle foarte stranse, in timp ce mult visatele bucle lejere prind viata cu ajutorul unui ondulator mai mare. Evident, oricare dintre aceste bucle prind contur in functie si de lungimea si tipul tau de par, nu doar a ondulatorului folosit.

In cazul ondulatorului de par cu clapeta ai doua variante de baza prin care poti sa-ti coafezi parul. Pun pariu ca nu stiai asta! Ei bine, daca vrei sa ai parul ondulat doar la varfuri si un aspect ceva mai neted la radacina, prinde varful suvitei in clapeta si roteste lungimea pana aproape de radacina. Daca in schimb, iti doresti un par mai ondulat per ansamblu, roteste suvita de par incepand de la radacina spre varf, prinzand varful in clapeta. Acum pare mult mai usor sa obtii chiar ceea ce-ti doresti, nu?

Ondulatorul de par conic are de regula baza mai lunga si varful mai ingust. Cu ajutorul lui poti obtine un onduleu mai larg la radacina si mai strans la varfuri, dar si varianta inversa, in functie de unde alegi sa pornesti rotirea suvitei pe ondulator.

In general, ondulatorul de par poate fi folosit pe orice tip de par, desi parul fin va fi cel care va avea o relatie speciala cu el! De fapt, orice doamna sau domnisoara ar trebui sa aiba o relatie speciala cu ondulatorul sau deoarece acesta lucreaza la o temeperatura inalta si folosirea in mod repetat a acestuia poate agresa sever fibra capilara.

Ai inteles, ar trebui sa-ti scoti ondulatorul de par din arsenalul de infrumusetare doar pentru o ocazie speciala cum ar fi o petrecere sau o cina romantica cu iubitul. Lasa ondulatorul sa fie arma ta secreta!

 

Photo credit: trendhunter.com

 

 

 

Comments

comments