Nu exista produse de par proaste, acestea sunt doar zvonuri!

label.m shine spray
Label.m Shine Spray
March 23, 2015
par negru
Vrei par negru ca abanosul?
March 24, 2015
Show all
produse de par proaste

Nu exista produse de par proaste. Punct.

 

Din punctul meu de vedere, nu exista asa ceva precum produse de par proaste! Exista produse care ti se potrivesc sau pur si simplu, nu!

Daca ne referim la produsele din comert, facand comparatie cu cele profesionale, este normal ca cele din urma sa fie mai bune, dar acest lucru nu inseamna ca cele dintai sunt proaste. Fiecare dintre acestea au avantajele si dezavantajele sale, asa cum pretul ridicat este un dezavantaj pentru cele profesionale.

Este foarte usor sa punem eticheta “prost”/”proasta” unui produs pe care l-am folosit si care nu ne-a placut. Dar eu as spune ca mai degraba recomandarea sau utilizarea produsului a fost proasta, nu produsul in sine. Gamele de produse profesionale sunt compuse la randul lor din sub-game, fiecare adresandu-se unei probleme specifice a diferitelor tipuri de par. In plus, concentratia de ingrediente active este foarte mare. Un produs profesional va schimba in mod radical felul in care se comporta parul tau.

Daca parul tau este foarte uscat si il vrei matasos, iar la salon ti s-a recomandat un sampon slab hranitor sau chiar mai rau, unul de intarire, este absolut normal ca rezultatul sa fie dezastruos. Dar acest lucru nu face samponul prost! Doar nu a fost bine ales… sau folosit corespunzator!

Produsele de styling profesionale sunt special create pentru a modela parul, oferindu-i o fixare de lunga durata. Folosite corect, iti pot duce parul pe o treapta superioara a frumusetii. Folosite incorect, iti vor imbacsi parul – deoarece sunt foarte concentrate – si vor fi catalogate drept proaste imediat.

Poate citind acest articol vei realiza ca este o greseala sa etichetezi produsele in acest fel. Ceea ce nu s-a potrivit parului tau poate fi ideal pentru cineva din familia ta sau pentru prietena ta cea mai buna. Consulta un specialist daca inca nu ai gasit produsul perfect pentru tipul tau de par sau testeaza fara frica produse noi, daca – ti permiti. Nu stii niciodata cand poti da peste produsul special creat pentru tine!

Produsul prost e doar un zvon.

Tu cate produse ai etichetat ca fiind proaste pana acum? 

 

Photo credit: blogcdn.com

 

 

Comments

comments