Milkmaid braids: impletituri de podium pentru VDay

Valentine's Day
Ce sa nu-i cumperi iubitei tale de Valentine’s Day
February 10, 2016
par bogat
7 secrete pentru un par bogat ca in povesti
February 15, 2016
Show all
milkmaid braids impletituri

Milkmaid braids: impletituri desprinse direct de pe catwalk

Iti doresti sa ai un look de zeita de Valentine’s Day? Oricare dintre impletiturile prezentate mai jos ar putea face acest lucru pentru tine! In plus, impletiturile vor acorda mereu o nota romantica sau boema tinutei tale – cum nu se poate mai bine avand in vedere ca iubirea este cea care urmeaza a fi sarbatorita peste doua zile, nu?

Daca nu intentionezi sa-ti petreci seara la un restaurant de lux, ba mai mult, iti doresti sa intorci privirile intreaga zi, opteaza pentru o impletitura. Aceasta, fiind deja lejera, usor dezordonata, isi va pastra aspectul pentru intreaga zi, reusind astfel sa ai o coafura impecabila de la rasarit pana la apus. Poti opta si pentru varianta foarte finisata, cu atat mai mult aceasta va rezista intreaga zi.

Ai inteles! Indiferent daca iti vei petrece ziua cu persoana iubita sau cu prietenele la shopping, aceasta coafura este ideala daca nu iti doresti un aspect sexy sau provocator. Si pana la urma, parca un look romantic este mai indicat pentru a sarbatori iubirea. Opteaza pentru un look provocator abia dupa ce apune soarele. Te-am convins?

Sexy sau romantic, care este look-ul tau ideal pentru Valentine’s Day?

milkmaid braids impletituri

Pentru alte tipuri de impletituri fabuloase, click aici. Daca doresti sa optezi pentru o rochie de seara, afla cum sa-ti alegi coafura potrivita in functie de rochie.

Photo source: glamour-hairstyles.net

 

 

 

Comments

comments