Menstruatia si vopseaua de par

programare la salon
5 reguli de bun simt trebuie sa respecti atunci cand iti faci o programare la salon
April 18, 2016
Maria Andreea
Maria Andreea s-a intors din vacanta in Africa. Vezi cum arata parul ei acum!
April 25, 2016
Show all
menstruatia si vopseaua de par

Care-i faza cu menstruatia si vopseaua de par?

Cine stie ca vopseaua nu-ti prinde bine pe par daca te vopsesti in acea perioada a lunii, mana sus! Ei bine, foarte multe femei inca mai cred asta, dar nu aceasta este problema, ci faptul ca foarte multi stilisti dau vina pe acest lucru cand nu le iese bine culoarea.

Nu contest ca organismul femeii trece prin diferite faze inainte, in timpul menstruatiei si chiar dupa aceasta, dar acelasi lucru este valabil si pe alte planuri. Poate luna aceasta ai mancat mai sanatos sau chiar din contra, poate ai facut mai multa miscare sau mai putina, poate te-ai stresat mai mult ca de obicei, cine poate monitoriza cu exactitate aceste lucruri? In fine, sper ca ai prins ideea! Modificari se produc in fiecare secunda in organismul nostru. Cu toate acestea, diferenta intre esecul si reusita unei culori tin de cu totul alti factori decat cei enumerati mai sus, si in niciun caz nu tin de menstruatie.

Nu mai crede toate afirmatiile lipsite de logica pe care le citesti pe internet! In acest fel, nu vei face decat sa-i gasesti o scuza stilistului tau si crede-ma, nu merita acest lucru, (daca afirma asa ceva) este lipsit de etica si de orice urma de profesionalism. In plus, astfel vei evita sa impartasesti tot felul de mituri si altor persoane.

Pentru o culoare frumoasa si un par stralucitor, vopseste-te o data la 3 – 4 saptamani, nu mai tarziu!

 

Photo source: baroness.co

 

 

Comments

comments