parul uscat
Ai parul uscat? Esti o norocoasa!
November 10, 2015
vartejul din frunte
Vartejul din frunte poate fi un avantaj
November 16, 2015
Show all
masca de par nu ingrasa parul

Masca de par NU ingrasa parul! Stiai altceva?

Daca as fi primit cate un leu de cate ori am auzit pe cineva spunand ca nu foloseste o masca pentru par deoarece ii ingrasa parul, ghici ce… da, acum as fi fost multimilionar! Acesta este si motivul pentru care mi-am propus sa va vorbesc (pe scurt) despre acest lucru, l-am auzit de prea multe ori si din pacate, niciodata nu este mai adevarat ca data trecuta.

Masca de par nu ingrasa parul! Punct. Desi sunt aproape sigur ca m-ati crede si pe cuvant, sa va explic totusi ce si cum. Ok… sa presupunem ca rezultatul obtinut nu este chiar cel din reclame. Acest lucru se poate intampla doar in urmatoarele doua situatii: produsul nu a fost aplicat corect sau acesta nu este potrivit pentru tipul tau de par! Atat!

Daca te plangi ca masca iti ingrasa parul, cel mai probabil faci ceva gresit. Ma repet! Fie nu ai aplicat produsul corect, fie nu folosesti produsul potrivit pentru parul tau. Masca tratament trebuie sa fie potrivita nevoilor parului tau, altfel acesta va avea de suferit. (Afla ce tip de par ai, aici)Un par vopsit va avea nevoie de o masca pentru par vopsit. Un par uscat va avea nevoie de o masca hidratanta, corect? Daca nu consideri ca poti lua decizia corecta de una singura, apeleaza cu incredere la un specialist. Sau hai sa o luam impreuna, chiar te rog!

Cum aplici corect masca de par, odata ce ai cumparat-o pe cea potrivita tipului tau de par? Foarte simplu, zau! Aplica intotdeauna produsul dinspre varfuri spre radacina. Nu aplica foarte mult produs. Maseaza masca in palme si aplica cea mai mare parte din produs pe varfuri, pana nu mai ai ce aplica. Lasa masca sa actioneze atat cat scrie pe eticheta, nu mai mult, dar nici mai putin. (Am explicat de ce, aici)

De asemenea, este foarte important sa-ti clatesti parul corect. A lasa putin produs in par cu gandul ca-i va face bine va duce la un esec major. Parul va fi imbacsit, nu se va aseza in forma dorita, va atrage toate scamele si in plus, se va deteriora in timp. Deci, da! Probabil impresia generala va fi ca masca ingrasa parul. Alege produsul corect si foloseste apa din abundenta pentru a vedea ca lucrurile nu stau chiar asa! Si nu uita, jumatate din rezultatul final al coafurii tale depinde de spalatul pe cap.

 

Photo credit: fashionstyletrend.biz

 

 

 

 

Comments

comments