L’Oréal Professionnel Série Expert Fiberceutic

ingrijirea-parului-pe-timp-de-vara-300x200
Ingrijirea parului pe timp de vara: kitul esential de produse
August 7, 2015
par fin si rar
Par fin si rar? Iata cateva solutii!
August 17, 2015
Show all
fiberceutic

Masca L’Oréal Professionnel Série Expert Fiberceutic – ideala pentru parul fin, degradat

masca pentru par fin, degradat

reface firul de par in profunzime

parul devine matasos si stralucitor

Masca Fiberceutic este ideala pentru persoanele cu par fin, degradat, refacand firul de par in profunzime. Textura sa usor lichida poate parea initial greu de folosit, dar rezultatele obtinute in doar 2 minute merita tot efortul. Parul devine matasos si stralucitor, raportul pret – calitate fiind unul excelent.

Aceasta masca de intarire se gaseste in magazinele de specialitate sub doua forme: in recipiente de 200 sau 500 ml.

Inainte de a folosi acest produs, efectueaza testul firului de par si afla daca parul tau are nevoie de o masca de intarire sau de una de hranire. Folosirea produselor neadecvate tipului tau de par duce la degradarea rapida a parului, prin obtinerea rezultatelor inverse celor promise pe  eticheta produsului.

Consulta-te cu un specialist pentru a determina daca parul tau are nevoie de un tratament de intarire, daca aceasta masca ti se potriveste sau daca ar trebui sa folosesti intrega gama Fiberceutic pentru a obtine rezultate rapide si de lunga durata. De multe ori masca de intarire ar putea fi alternata cu masca hranitoare folosita de obicei.

Daca te-ai hotarat deja sa incerci aceasta masca minunata, o poti comanda de aici. Asteptam parerea ta despre acest produs in sectiunea comentarii de mai jos. 

Ai facut testul firului de par?

 

 

 

Comments

comments