par deteriorat
Top 7 produse pentru par deteriorat
January 4, 2016
cum sa ne coafam in 2016
Cum sa ne coafam in 2016 pentru a fi in pas cu moda
January 8, 2016

label.m Mesh Styling

Ceara pentru par label.m Mesh Styling poate fi atingerea finala in realizarea unei coafuri perfecte, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

In functie de cantitatea aplicata, produsul va oferi separarea suvitelor de par si o fixare medie, flexibila. Se va observa o usoara stralucire, dar nu binecunoscutul efect de par umed, pe care il ofera majoritatea produselor de acest tip de pe piata.

label.m Mesh Styling este produsul ideal pentru coafarea unui par scurt sau mediu si mai mult decat atat, pentru a fixa bucle perfecte obtinute pe par lung. Daca ti-ai ondulat parul, dar nu iti doresti o coafura statica (altfel spus, ai prefera sa nu folosesti fixativ), aceasta ceara pentru par iti va permite sa creezi o coafura cu o libertate foarte mare de miscare. Aplica putina ceara in palme, maseaza foarte bine produsul si aplica-l in par, strangand buclele intre degete. Rezultatul va fi uimitor! In plus, ceara va sigila cuticula, redand viata varfurilor tale despicate. Vestea buna este ca desi pana a doua zi produsul va tinde sa se absoarba in par, parul isi va pastra textura minunata.

Produsul se gaseste in saloane si magazinele de specialitate in recipiente de 50 ml, dar stai linistit(a), vei realiza foarte multe coafuri cu aceasta cutiuta, deoarece la fiecare aplicare vei folosi doar foarte putin produs.

Afla mai multe despre produsele label.m! Click aici.

 

 

 

Comments

comments