produse de par gratis
2 modalitati simple de a testa produse de par gratis
May 1, 2015
par stralucitor
3 trucuri pentru un par stralucitor
May 5, 2015

 

Incearca neaparat Label.m Hold&Gloss Spray!

 

fixare de durata

stralucire

anti frizz

Va mai amintiti de Label.m Shine Spray despre care va povesteam intr-un articol destul de recent? Ei bine, acest produs este o alta varianta a respectivului spray. Nu se pune problema daca este mai bun (am mai discutat despre acest lucru aici), ci de ceea ce-ti doresti de la un anumit produs. Daca esti in cautarea unui spray fixativ care sa-i ofere si stralucire parului tau, Label.m Hold&Gloss Spray este produsul de care ai nevoie!

Pe langa toate beneficiile spray-ului de stralucire (protectie termica, protectie UV etc), acesta ofera si o fixare de lunga durata, controland firele de par rebele aproape instantaneu. Mai mult, realizeaza toate aceste lucruri dintr-un recipient de 200 ml, spre deosebire de spray-ul de stralucire, putin mai mic. O veste buna, nu?

Recomandam acest produs mai ales pentru o noapte ce se anunta furtunoasa, deoarece s-ar putea ca produsul sa supra-incarce anumite tipuri de par, oferindu-i un aspect lipsit de naturalete. Chiar si asa, ramane recomandarea numarul 1 pentru acelea dintre voi care nu-si doresc doar o fixare puternica, de lunga durata, ci si un par stralucitor.

Si cine nu-si doreste asa ceva?!..

 

 

Comments

comments