Alege un breton drept! E mai versatil decat crezi tu!
April 10, 2015
Ajutor, mi se rupe parul!
7 factori de luat in considerare daca ti se rupe parul
April 14, 2015
Show all
label.m dry shampoo

 

We (inimioara) Label.m Dry Shampoo

degresare

2 variante: pentru par inchis sau deschis la culoare

200 ml

 

Label.m iti sare din nou in ajutor cu un produs fenomenal, menit sa-ti faca viata muuult mai usoara, samponul uscat.

Dry Shampoo poate fi folosit atat ca produs de styling, cat si ca un produs de resuscitare a coafurii tale. Il poti folosi atunci cand parul tau a capatat o tenta grasa la radacina, dar si pentru a elimina excesul de produs de styling din par.

Agita bine tubul si pulverizeaza produsul uniform, de la o distanta de aprox. 10 – 15 cm de par. Acesta va absorbi instantaneu sebumul, redand parului atat volumul pe care l-ai obtinut la primul coafat, cat si un aspect placut la atingere.

Dupa cum spuneam, poti folosi samponul uscat si ca produs de styling, acesta oferind fibrei capilare o usoara tenta mata cu efect de separare, de mare ajutor la impletituri, cocuri si look-uri dezordonate.

Produsul este disponibil in doua variante, atat pentru parul deschis la culoare – Label.m Dry Shampoo – cat si pentru parul inchis la culoare – Brunette Dry Shampoo.

ATENTIE! Acest produs nu este menit sa inlocuiasca o igiena normala, este destinat exclusiv situatiilor de urgenta. Se recomanda in continuare apa si sapunul.

 

Tu ai incercat samponul uscat Label.m? Lasa-ne parerea ta intr-un comentariu, mai jos.

 

 

Comments

comments