Label.m Dry Shampoo, arma mea secreta in lupta cu parul gras!

varfuri despicate
3 remedii pentru varfuri despicate
September 29, 2016
diferente de pret de la un salon la altul
De ce exista diferente de pret de la un salon la altul?
October 31, 2016
Show all
label.m dry shampoo

Deoarece am filmat recent un video in care explic cand si cum sa aplicati corect samponul uscat, iar acest subiect este foarte controversat in ultima perioada, as vrea sa iti mai vorbesc despre unul dintre produsele mele preferate, de data aceasta unul profesional! Este vorba despre Label.m Dry Shampoo, pe care il poti achizitiona de aici, daca iti doresti sa te bucuri de un produs 100% original. Beauty One Distribution este importator unic in Romania al produselor Toni & Guy, asadar asigura-te ca produsul pe care il primesti este original, cumparandu-l direct de la ei.

De ce imi place atat de mult samponul uscat Label.m? Ei bine, deoarece ador in principiu toate produsele, ba chiar intreg conceptul Toni & Guy. Faptul ca acesta este un produs profesional nu trebuie sa te sperie, ci din contra, sa te convinga de faptul ca rezultatul final va fi unul net calitativ, atata timp cat il aplici corect.

Pentru a fi sigura ca faci acest lucru te invit sa urmaresti filmuletul de pe YouTube, acum vreau sa-ti povestesc cate ceva despre acest produs. Este foarte usor de aplicat in par, pulverizarea este foarte precisa, pudra distribuita este foarte fina, produsul nu se imprastie, ci ajunge exact acolo unde iti doresti sa-l aplici. Acesta este un lucru extraordinar, din doua motive: primul, parul tau nu va fi incarcat in exces cu produs, iar acesta nu va fi vizibil in par (asa cum se intampla de multe ori cu sampoanele Batiste, pe care stiti ca le ador, dar a caror granule sunt mai mari, crescand vertiginos riscul ca parul tau sa ramana albicios) si doi, te vei putea bucura mai mult timp de produsul tau, deoarece nu vei risipi inutil nici macar un singur puf de spray. Mai mult, faptul ca produsul nu va fi imprastiat pe oglinda sau mobila din jur este un mare avantaj – nu va mai trebui sa faci curat! Ca sa nu mai povestim de pudra alba de pe haine, nu?

Pe langa toate astea, pudra fiind foarte fina se strecoara mult mai usor printre firele de par, absorbind sebumul cu o mai mare usurinta decat orice alt sampon uscat pe care l-am testat. Raportul pret calitate este unul foarte bun, iar toate produsele Label.m au mirosuri speciale, fine, delicate, foarte frumoase, intr-un cuvant!

Iti recomand acest sampon uscat daca nu iti place sa-ti simti parul incarcat cu produs, lucru care stim ca se intampla deseori atunci cand vine vorba despre samponul uscat, daca iti doresti un produs profesional, net calitativ unuia din comert si in principiu, daca tii la parul tau si iti doresti sa investesti in el mereu si mereu!

 

 

Comments

comments