vrei sa renunti la brunet
Vrei sa renunti la brunet? 6 lucruri trebuie sa stii neaparat!
December 7, 2015
coafuri pentru revelion 3
Dress code: black tie! 5 idei de coafuri pentru revelion 2016
December 15, 2015

Niciodata nu a fost mai usor sa creezi ca pana acum! Pentru un par fin, alege spuma de par Volume Mousse din gama label.m Create

Volume MousseFiecare brand de produse pentru par are in portofoliu cel putin 2 – 3 tipuri de spuma pentru volum. De cele mai multe ori insa, diversitatea are legatura doar cu denumirea, ambalajul sau gradul de fixare a coafurii – toate produsele sunt in principiu la fel.

Nu astfel sta treaba si cu aceasta spuma pentru par sau produsele din gama label.m Create! Produsele create de Toni&Guy sunt inedite, unice si cu siguranta nu-mi va fi prea greu sa te conving!

Volume Mousse are un aplicator special (de tip spray) ce vine cu doua avantaje: repartizeaza produsul uniform, direct pe par si este foarte usor de folosit. Da, ai inteles corect! De acum nu mai trebuie sa aplici spuma in palma, nici sa o masezi inainte de a o aplica in par. Cu doar 3 – 4 pulverizari produsul va fi raspandit uniform, iar parul tau nu va fi deloc incarcat. Ba mai mult, aceasta spuma poate fi aplicata si in mai multe straturi. In cazul in care nu ai obtinut volumul dorit de la prima aplicare, poti repeta linistita procedura. Un al doilea strat de produs ar trebui sa-ti dubleze instantaneu volumul. Am mentionat deja ca niciodata nu a fost mai usor sa creezi ca pana acum, nu?

Ce mai face Volume Mousse? Ii ofera parului tau o textura unica. Il intareste. Ii ofera coafurii tale un aspect de revista. Pastreaza volumul pana la urmatorul spalat, ba face chiar mai mult de atat! Iti face parul sa se ingrase mai greu.

Pare un produs ireal, nu? Noua ni se pare ireal pretul la care am gasit aceasta spuma pe aoro.ro! Raportul cantitate/calitate/pret este unul exceptional, indiferent daca optezi pentru varianta de 50 ml sau pentru cea de 200.

Tu ai incercat produsele din gama label.m Create? Care este preferatul tau?

 

 

 

Comments

comments