de ce se indragostesc barbatii de blonde
De ce intorc barbatii capul dupa blonde?
January 26, 2016
Miley Cyrus
6 tunsori scurte pentru femei de incercat in 2016
February 1, 2016
Show all
Desprepar.ro

Astazi este ziua noastra! Desprepar.ro implineste 1 an! ♥

Cu mari emotii pasim in al doilea an de existenta a site-ului desprepar.ro! Desi am mai discutat despre progresul site-ului si la final de 2015, aici, va anuntam cu bucurie ca multe date s-au schimbat intr-o singura luna, de la publicarea articolului respectiv.

Daca la sfarsitul lui decembrie va confesam ca am muncit mult pentru a ajunge la 10 000 de utilizatori unici pe luna, ei bine, in prima luna a acestui an ( a 12 a luna de existenta a site-ului), am ajuns la 30 000 de utilizatori unici “neasteptat” de usor. Desigur, este firesc ce se intampla! Acestea sunt rezultatele eforturilor depuse de noi in trecut. Insa, suntem constienti ca mai avem foarte multe de zis si de facut!

Anul acesta ne vom adresa foarte mult specialistilor si stilistilor aflati la inceput de drum. De asemenea, tot in acest an il veti cunoaste pe Domnul Foarfeca si mai ales, veti afla unde il gasiti daca doriti sa apelati la serviciile sale. Ne vom petrece mult timp distrugand mituri pe YouTube si vom fi mult mai prezenti pe conturile personale de Instagram. Incepeti sa ne urmariti chiar acum!

Daca doriti sa ne faceti un cadou in aceasta zi atat de speciala pentru noi, va rugam sa va creati profil pe FORUM si sa ne raspundeti la o intrebare foarte importanta pentru noi. Haideti, anul acesta, sa vorbim mai mult despre par!

Si nu in ultimul rand, va multumim ca ati fost alaturi de noi si va dorim la multi ani pe site-ul desprepar.ro! Si bineinteles, sa aveti un par fabulos, mereu!

 

Photo source: pinterest.com

 

 

 

Comments

comments