La cat timp trebuie sa te revopsesti pentru un par stralucitor

Domnul Foarfeca
Prima intalnire cu Domnul Foarfeca, un adevarat succes!
February 10, 2015
produsele profesionale pentru par
Produsele profesionale pentru par – avantaje si dezavantaje
February 12, 2015
Show all

Un par stralucitor nu este chiar atat de usor de intretinut!

 

Toata lumea stie ca, in general, parul ar trebui revopsit o data la o luna. Dar sa intram mai adanc in problema.

In cazul in care parul tau natural este mai deschis decat vopseaua si astepti mai mult de o luna, singura ta problema ar fi ca vei avea nevoie de o cantitate mai mare de vopsea. De asemenea, in cazul in care ai fire de par albe, este posibil ca acestea sa nu se acopere perfect daca trece mai mult de o luna de la ultimul vopsit.

In cazul in care parul tau este mai inchis decat vopseaua, si radacina creste prea mult, nuanta nou obtinuta nu va mai fi uniforma cu cea anterioara. In cazul nuantelor de blond si a celor vibrante de aramiu sau roscat, ideal ar fi sa te vopsesti la 3 saptamani.

 

Regula este aceasta: cu cat distanta dintre doua aplicari de vopsea este mai mica (3 saptamani) cu atat deschiderea parului la nuanta va fi mai mare; cu cat distanta e mai mare (2-3luni) cu atat deschiderea nuantei parului tau va fi mai mica, obtinandu-se la radacina nuante cu reflexe nedorite.

In cazul in care parul tau este colorat cu ajutorul suvitelor, poti astepta intre 2-6 luni pana la urmatoarea serie de suvite, in functie de preferintele tale personale, de cum te simti cu parul, de cum ai timp.

Daca pana acum stiai ca-ti doresti o culoare mereu proaspata si stralucitoare, dar nu stiai cum sa o obtii, de acum inainte nu mai ai nicio scuza pentru a nu avea o culoare superba si un par stralucitor! Vopseste-te o data la 3 saptamani in cazul nuantelor de blond, 4 saptamani daca ai alta culoare, si intre 2-6 luni in cazul suvitelor. Vei vedea diferenta!

 

Photo credit: modernsequins.com

 

 

 

Comments

comments