Ingrijirea parului decolorat

cresterea parului
Capcana pastilelor pentru cresterea parului
July 4, 2016
tricourile #desprepar
Tricourile #desprepar, in curand pe CATRYOSHKA.RO!
July 13, 2016
Show all
ingrijirea parului decolorat

Ingrijirea parului decolorat in doi timpi si trei miscari

Decolorarea parului semnifica fara doar si poate inceputul unei noi calatorii. Din acest punct, nu mai exista cale de intoarcere, parul tau nu va mai fi niciodata la fel.

Daca inainte de decolorare parul tau capata reflexe roscovane, de acum inainte acestea vor fi mai degraba aramii sau galbui. De asemenea, culoarea nu va mai rezista la fel de mult pe par ca inainte. Mai mult, aceasta se va matui mult mai usor. Ce vreau sa spun, de fapt? Ca parul va fi mai aspru la atingere si lipsit de stralucire.

Nu imi doresc sa fiu carcotas! Sunt convins ca noua culoare iti vine de minune, dar pentru a face fata provocarilor care urmeaza permite-mi sa te anunt ceva. Imediat dupa decolorare, parul PARE sanatos. Toate firele de par sunt la locul lor, par sanatoase, iar soarele straluceste pe cer. Peste o luna insa, este posibil sa observi cum parul incepe sa se subtieze, sa se incurce si sa refuze sa se mai aseze in forma dorita la fel de frumos (si la fel de usor) ca inainte de decolorat. Este perfect normal! Efectele negative se vad in timp, nu pe moment! Tocmai din acest motiv, tot din timp trebuie sa incepi sa-l ingrijesti adecvat.

Alterneaza masca pentru par vopsit cu cea de intarire si foloseste o picatura de ulei de par cel putin o data pe zi, daca nu chiar de doua. Arunca peria cu dinti desi la gunoi, de azi inainte vei folosi doar un pieptene cu dinti rari. Inceteaza sa-ti treci mana prin par, spala-l corect, nu-l masa in prosop, fii blanda si delicata cu el. Ascunde-ti placa si ondulatorul de par in fundul dulapului si uita de ele pentru totdeauna! Parul decolorat te induce foarte usor in eroare, nu cadea in capcana sa. Sunt convins ca te asteptai sa vezi rezultatele negative ale decoloratului imediat ce procedura a luat sfarsit. Nu trebuie sa spui “Am scapat, nu s-a ars!”, acest lucru nu se va intampla niciodata instantaneu. Nu te comporta cu el ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Fii precauta, parul tau este bolnav. Doar ca nu o arata… inca!

Afla mai multe despre parul decolorat, aici.

Photo source: pinterest.com

 

 

Comments

comments