Idei de cadouri pentru Craciun de la BaByliss Paris

palaria cu bor larg
Palaria cu bor larg, un accesoriu super chic
December 3, 2015
vrei sa renunti la brunet
Vrei sa renunti la brunet? 6 lucruri trebuie sa stii neaparat!
December 7, 2015

Sau cum sa te alegi si tu cu un cadou in goana dupa cadouri pentru Craciun

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa cumpar un cadou unei prietene dragi si pur si simplu sa nu mai vreau sa ma despart de el. Ati trecut prin asa ceva? Parca de fiecare data cadoul cumparat iti era absolut necesar, era lucrul acela pe care l-ai cautat toata viata, ba mai mult, parca ti se potriveste mai bine tie decat ei, nu?

BaByliss Romania a venit cu o solutie in rezolvarea acestei probleme. Craciunul acesta drama a luat sfarsit! La pachetele special create pentru sarbatori (pe care le gasesti in magazine incepand cu 1 Decembrie 2015) primesti un cadou la fiecare produs cumparat. Curioase ce cuprind pachetele respective? Aruncati o privire mai jos!

cadouri pentru craciun

Altfel spus, indiferent daca alegi un uscator de par, o perie rotativa, o placa sau chiar Curl Secret, ultima inventie BaByliss, vei primi un cadou exceptional: o perie profesionala Optimum la ondulatorul Curl Secret, o placa Ultra Slim 22mm la peria Intuitive Rotating Brush, o mini placa dual action, la achizitionarea unei placi de par Wet&Dry, un set de pensule pentru Make-up la un Multistyler Mix sau un portfard chic la achizitionarea unui uscator de par Expert 2000.

Indiferent daca optezi sa pastrezi ambele produse, sa le daruiesti impreuna sau sa te alegi cu cel mai mic, noi consideram oricare pachet o afacere foarte buna! Adoram produsele BaByliss, plus ca sunt cadouri utile, ce vor dainui si peste ani.

Si nu, nu am uitat de barbati! Nici BaByliss, de altfel! La orice aparat de tuns barba cumparat, primesti cadou un trimmer pentru nas si urechi. Cool, nu?

Tie care pachet iti face cu ochiul? Afla mai multe despre oferta pe babyliss-romania.ro.

 

Photo credit: babyliss-romania.ro

 

 

 

 

 

 

Comments

comments