Domnul Foarfeca la RRA 18
Cum se spala corect parul?
February 15, 2016
wishlist 2016
Domnisoara Agrafa: Wishlist 2016
February 21, 2016
Show all
Grammy's 2016

Coafuri naturale la Grammy’s 2016

Daca va intrebati ce se mai intampla prin lume , trebuie sa stiti ca intre timp in California s-au decernat premiile Grammy la Staples Center din Los Angeles. Cea de-a 58 a editie a avut loc pe 15 Februarie, iar toata lumea a stat cu ochii pe vedeta serii, Taylor Swift, cea care a castigat premiul cel mare – albumul anului. Deci albumul anului 2015 este 1989. Yaaaay!

Provocatoare intr-o tinuta Atelier Versace, aceasta a optat pentru o tunsoare noua, pe care a purtat-o foarte bine, au naturel. De altfel, majoritatea vedetelor au optat pentru coafuri lejere, naturale, pentru a compensa rochiile extrem de decupate, ce lasau chiar (prea) multa piele la vedere.

Adele a optat pentru o tinuta clasica, all black, pe cand cea mai excentrica aparitie a serii a fost, desigur, Lady Gaga, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data. Aceasta a optat pentru o culoare aprinsa, dar o coafura naturala Рnimic exagerat! Totusi, coafurile au fost cum nu se poate mai simple. Sa fie aceasta noua tendinta pe care isi doresc vedetele sa o lanseze in acest an? Daca vrei sa afli despre ce vorbim, arunca o privire in galeria foto de mai jos.

Nu uita sa ne spui intr-un comentariu care este vedeta ta preferata. Asa cum ne dorim de obicei.

Vezi mai multe fotografii de la Grammy’s 2016 pe vanityfair.com

 

 

 

 

Comments

comments