Globurile de Aur 2016 – Coafuri elegante si mult rafinament

cum sa ne coafam in 2016
Cum sa ne coafam in 2016 pentru a fi in pas cu moda
January 8, 2016
culoarea potrivita pentru parul tau
Stii care este culoarea potrivita pentru parul tau?
January 13, 2016

Globurile de Aur 2016. Ghici care vedeta este preferata mea anul acesta…

Globurile de Aur sunt primele premii decernate anul acesta si bineinteles, am asteptat cu nerabdare sa aflam castigatorii, sa vedem ce poarta vedetele si mai ales, pentru ce coafuri au optat. Ce se poarta anul acesta, am aflat deja. Sunteti curioase sa aflati daca coafurile alese de vedete sunt inspirate de pe podiumurile din Milano, Paris, Londra sau New York? Veti putea decide singure dupa ce veti vedea galeria de mai jos.

Parerea noastra este ca toate vedetele au avut un look impecabil, pe masura evenimentului. Tinutele au fost elegante, iar coafurile au fost alese cu grija. Au predominat – bineinteles – cocurile, dar si texturile naturale au avut locul lor de cinste in acest an. Buclele lejere au luat locul coafurilor sofisticate, vedetele alegand sa-si stranga doar jumatate de par, purtand restul pe spate.

Altfel spus, naturaletea a fost cea care a predominat coafurile vedetelor la cea de a 73 a editie a Globurilor de Aur. Si vorbind despre naturalete, va marturisesc ca Heidi Klum este preferata mea in 2016. Tie ce vedete ti-au atras privirile in acest an?

Spune-ne intr-un comentariu care este vedeta ta preferata si poti castiga miercuri, prin tragere la sorti, o spuma pentru par si un fixativ Nivea. Mult succes tuturor!

 

Photo source: vanityfair.com

 

 

 

Comments

comments