Flori in par sau diamante in jurul gatului?

par de vedeta
Afla secretul unui par de vedeta
April 22, 2015
Taft Marathon Power Gel
Taft Marathon Power Gel
April 27, 2015

Hippie cu flori in par sau glam cu diamante la gat?

Draga viitoare mireasa, stiu cat iti este de greu sa iei decizii in ceea ce priveste cea mai importanta zi din viata ta, tocmai din acest motiv voi incepe o serie de articole care sa-ti vina in ajutor. Chiar daca nu-ti regasesti stilul in acest prim articol, te rog sa ramai cu ochii pe noi, acesta este doar inceputul!

Poate ai visat atat de mult ziua aceasta, atat de mult incat ai avut timp sa conturezi pana si cel mai mic detaliu. Sau poate iti doresti atat de mult ca totul sa fie perfect, incat simti cu fiecare decizie pe care trebuie s-o iei cum totul se destrama…

Cred ca oricare ar fi povestea pe care doresti s-o construiesti, aceasta ar trebui sa fie una in deplina armonie atat cu personalitatea ta, cat si a celui caruia i-ai spus DA. In functie de elementul care joaca cel mai important rol pentru tine, iti poti alege locatia in functie de tinuta sau invers.

Cum ai vrea sa fie atmosfera? Iti imaginezi oameni imbracati in alb, desculti in nisip? Sau poate ti-ai dori sa fie roua diminetii cea care-ti mangaie pielea… vrei sa dansezi sub cerul liber sau la lumina calda a unor candelabre stralucitoare? Vrei sa porti flori in par sau diamante in jurul gatului?!

Cand luam o decizie, aceasta trebuie sa fie in acord deplin cu personalitatea noastra. Lucrurile nu ar trebui sa fie mai complicate de “flori in par sau diamante in jurul gatului meu?”

Propunerea de astazi este mai putin sofisticata, dar la fel de spectaculoasa ca diamantele! :) Arunca o privire mai jos:

Indiferent daca optezi pentru flori naturale sau artificiale, le poti purta in coc sau pe spate, sub forma de coronita sau buchet. Poti alege flori de camp, intr-o coronita frumos crosetata, pentru un look diafan, intr-o locatie “salbatica”. Flori albe care sa simbolizeze puritatea evenimentului sau colorate, pentru a crea o atmosfera pastelata de vis.

Parul pe spate, buclele boho sau coafurile sauvage se vor potrivi oricand firilor rebele, libere, conectate cu natura, pe cand coafurile foarte finisate, cu flori elegante, regale se vor potrivi unor tinute somptuoase, in locatii de lux.

Nu cred ca florile exclud candelabrele mai sus mentionate, ci mai degraba impun o anumita prestanta a lor. Probabil ca florile nu exclud nici diamantele, dar depinde de marimea lor. Exista o infinitate de posibilitati, lasa-ti mintea sa hoinareasca si inima sa viseze…

 

Photo credit: pinterest.com

 

 

Comments

comments