Extensii de par cu clips sau extensii permanente?

par negru
Vrei par negru ca abanosul?
March 24, 2015
spuma de par
Pun pariu ca nu folosesti corect spuma de par!
March 26, 2015
Show all
Extensii de par cu clips sau extensii permanente

 

Extensii de par cu clips sau extensii permanente? Depinde…

 

Cu clips, cu capsula, cusute… atatea modele, atatea culori, atatea lungimi… pe care sa le alegi?!.. Intrebare gresita! Corect ar fi sa te intrebi DE CE sa alegi extensiile.

Din punctul meu de vedere, extensiile sunt folositoare doar pentru a oferi un plus de volum prin numarul mare de fire pe care le adauga parului tau. Este ok sa-ti doresti o podoapa capilara mai densa, mai bogata.  Daca iti doresti un plus de lungime, este alegerea ta. Poti obtine si acest lucru, dar foarte rar intr-un mod care sa arate natural.

Va las pe voi sa va raspundeti la intrebare. Eu imi vad de treaba mai departe…

Extensiile cu clips se aplica in par dupa ce acesta a fost coafat. Clipsurile se aplica cat mai aproape de radacina, iar pentru o fixare sigura, de lunga durata, este recomandat sa-ti tapezi parul in prealabil – atat pentru a avea garantia ca extensiile vor ramane la locul lor, dar si pentru bonusul volumului la radacina. Nu-ti trebuie decat putina indemanare si o atentie sporita pentru a le ascunde pe toate. Nimeni nu-si doreste clipsuri la vedere. Nu?

Extensiile cu clips se dau jos in fiecare seara si se spala separat.

Celelalte tipuri de extensii sunt practic create tocmai pentru a nu te chinui sa le dai jos in fiecare seara. Tocmai din acest motiv, acestea vor fi aplicate si indepartate doar de un specialist. Cu cat sunt mai multe, cu atat scalpul va fi mai greu de spalat, iar in unele cazuri acesta se poate chiar irita datorita prezentei corpului strain.

Multe persoane sustin ca radacina firului de par se slabeste din cauza greutatii care trage de el in jos. Nu sunt de acord cu aceasta teorie. Incearca chiar acum sa smulgi un fir de par din scalp. Acesta opune rezistenta, corect? Dar daca ai trage de 30 – 40 odata? Misiune imposibila, iti zic!

Te-ai hotarat de ce vrei extensii. Ca le vrei cu clips, sa zicem. Nu stii daca sa investesti in cele naturale, care sunt foarte piperate ca pret? Daca vrei sa arate natural, sa le decolorezi, sa le vopsesti, da! Mai ales daca vrei sa le coafezi si sa le porti des. Cele care nu sunt din par natural nu fac fata cu prea mult succes temeperaturilor inalte ale placii de par sau ale ondulatorului.

Nu-ti fa griji, exista si variante care sa arate bine si sa nu fie exagerate ca pret. De obicei, acestea nu sunt 100% naturale, dar daca le aranjezi frumos, putini vor sesiza diferenta.

Inainte de a lua o decizie, poti testa extensiile prietenelor tale, daca detin asa ceva. Discuta cu ele, afla cum se simt si mai ales cum le intretin zi de zi. Apoi discuta si cu un specialist.

Astept sa-mi spui ce ai ales, extensii de par cu clips sau extensii permanente?

 

Photo credit: gloextensionsdenver.com

 

 

Comments

comments