Este roscatul cea mai pretioasa culoare din catalog?

Cannes
Festivalul de film de la Cannes: coafurile noastre preferate in 2016
May 14, 2016
Digital Diva of the Year
Dana Rogoz, Digital Diva of the Year
May 23, 2016
Show all
roscatul

Este sau nu roscatul cea mai pretioasa culoare dintre toate? Imediat aflam!

Ai auzit si tu vorbindu-se despre roscat ca fiind cea mai pretioasa culoare? Majoritatea specialistilor spun ca aceasta se duce cel mai repede din par si prin urmare, este mai pretioasa si ar trebui tratata ca atare, Eu cred ca in mare parte este vorba doar de ignoranta! Si ciocolatiul se duce din par, blondul cenusiu devine galbui, nuantele naturale capata tente de aramiu sau roscat, deci vopseaua tinde sa paraseasca firul de par, in general. Pana acum, nicio noutate!

Care e treaba cu roscatul? Este cu siguranta cea mai intensa nuanta de vopsea, iar atunci cand pigmentii parasesc firul de par, culoarea isi pierde din intensitate. Dar acelasi lucru se intampla si cu nuantele mai putin puternice, doar ca in loc sa comparam rezistenta culorii in timp, noi comparam intensitatea acesteia la momentul actual cu intensitatea pe care o avea culoarea in momentul in care vopseaua a fost aplicata pe par.

Sa-ti explic altfel. Absenta soarelui de pe cer este mai vizibila ca absenta lunii, desi in ambele cazuri acestea nu ar fi la locul lor. In orice caz, parul trebuie vopsit o data pe luna indiferent de culoarea pentru care optezi. Pana la urmatorul vopsit, afla si cum sa-ti faci culoarea sa reziste mai mult timp pe par. Mult succes!

 

Photo source: poonpo.com

 

 

Comments

comments