Echipa Desprepar.ro @ Digital Divas 2016

solutii pentru parul gras
5 solutii pentru parul gras
April 27, 2016
degradarea parului
3 factori care duc la degradarea parului vara
May 12, 2016
Show all
collage

Vii la Digital Divas 2016?

Pe 20 mai, la Palatul Bragadiru? Perfect! Vom fi si noi acolo! Abia asteptam sa ne cunoastem! Daca din pacate nu esti in Bucuresti sau nu poti ajunge, stai linistita! Te vom tine la curent cu tot ce se intampla la Gala. Tot ce trebuie sa faci este sa ne urmaresti pe paginile de Facebook, Twitter si Instagram. Nimic mai simplu, nu?

Desi nu suntem inscrisi in competitie, abia asteptam sa aflam cine este The Digital Diva of The Year, cine va pleca acasa cu premiul Best Beauty Blog, care va fi site-ul anului si bineinteles, care va fi cel mai bun cont de Instagram, cine va lua premiul pentru fotografie sau pe cel pentru video, care sunt noii veniti premiati si la cine vor ajunge restul premiilor.

Daca si tu esti curioasa ce se va intampla la cea de-a patra editie a Digital Divas by Avon, urmareste hashtag-ul #digitaldivas16 si pagina de Facebook a evenimentului, aici.

PS! Nu uita sa-ti votezi preferata, People’s Choice Award este poate chiar cel mai ravnit premiu de la acest eveniment. Poti face acest lucru pe site-ul evenimentului. Noi le-am votat deja, tu ce mai astepti?

 

 

 

Comments

comments