Dress code: black tie! 5 idei de coafuri pentru revelion 2016

Volume Mousse
label.m Create: Volume Mousse
December 8, 2015
Roxana Magopet
Roxana Magopet – despre par, trend-uri si versatilitate
December 18, 2015
Show all
coafuri pentru revelion 3

5 idei de coafuri pentru revelion

Spre deosebire de Craciun, pe care cele mai multe dintre noi alegem sa il petrecem in familie, trecerea dintre ani am prefera sa fie marcata de o petrecere cu prietenii, in locatii deosebite si tinute speciale. De cele mai multe ori dress code-ul este unul elegant, tinuta de seara fiind obligatorie. Cum alegem sa ne coafam in aceasta seara speciala tine doar de preferintele noastre si de rochia aleasa.

Foarte putine fashion-iste mai sunt adeptele cocurilor clasice, foarte finisate. Tendinta este de a crea o coafura cat mai dezordonata sau de a purta parul pe spate. In cazul in care nu-ti doresti sa ai grija parului toata noaptea sau modelul rochiei nu-ti permite sa te lauzi cu frumoasa ta podoaba capilara (ai o rochie cu spatele sau umerii goi sau de ce nu, una foarte inchisa in partea de sus si iti este frica sa nu suferi de cald) iti recomandam cu drag sa alegi un coc nu foarte finisat, pentru un look modern si avangardist.

Am facut o mica selectie pentru voi, aceste 5 coafuri fiind preferatele noastre absolute pentru o petrece de amploarea si importanta revelionului. Doar il asteptam un an intreg, nu?

Abia asteptam sa ne spui intr-un comentariu care este preferata ta! Scrie-ne mai jos.

Citeste si cum sa-ti alegi coafura perfecta pentru o ocazie speciala in functie de rochie.

 

Photo source: pinterest.com

 

 

 

Comments

comments