Domnul Foarfeca la Radio Romania Actualitati

Roxana Magopet
Roxana Magopet – despre par, trend-uri si versatilitate
December 18, 2015
bucle
Bucle superbe pentru un revelion de neuitat!
December 27, 2015

Domnul Foarfeca la Radio Romania Actualitati in cadrul emisiunii Prietenii de la 10

Vineri, 18 Decembrie, Domnul Foarfeca a fost invitatul rubricii Femeia e pe primul loc din cadrul emisiunii matinale de la Radio Romania Actualitati, Prietenii de la 10. Oana Rusu a fost curioasa care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in ingrijirea si intretinerea parului, zi de zi. Vineri s-a discutat despre spalatul parului cu capul in jos si despre efectele negative ale acestei tehnici atat de “folosite” de foarte multe dintre noi. Daca nu ai auzit emisiunea, citeste cu atentie cum sa iti speli corect parul si nu uita ca spalatul cu capul in jos nu este recomandat nici macar in situatiile de urgenta. Scalpul nu va fi curatat in profunzime, iar parul nu va putea fi coafat in forma dorita.

Daca tii la sanatatea parului tau, citeste aici care sunt cele mai frecvente 3 greseli pe care le fac femeile dupa spalat si care au repercursiuni asupra sanatatii parului si de ce nu, care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem dupa spalat si care ne impiedica sa avem o coafura de invidiat.

Vinerea viitoare, in cadrul aceleiasi emisiuni matinale, Domnul Foarfeca ne va spune care sunt trendurile de anul acesta si cum sa ne coafam de sarbatori. Nu rata emisiunea si nu uita, femeia e pe primul loc!

 

Photo source: bloomberg.com

 

 

 

Comments

comments