Grammy's 2016
@ Grammy’s 2016 au naturel
February 17, 2016
placa creponata
Placa creponata – must have in 2016
February 24, 2016

Wishlist 2016 – BaByliss, L’Oréal Professionnel & Schwarzkopf wanted!

wishlist 2016Ce moment mai potrivit sa iti creezi un wishlist pentru noul an, decat februarie. Inainte de Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, poate chiar ziua ta? Ziua mea si VDay au trecut deja, dar sunt foarte relaxata, doar Martie e practic luna femeilor de la inceput pana la sfarsit, nu? Ei bine, nu voi mai lungi vorba si voi trece la subiect, cu mentiunea ca pe lista mea de dorinte se afla deocamdata doar 3 lucruri, desi sunt convinsa ca lucrurile nu vor ramane asa pana la sfarsitul anului. Garantat!

Ce-mi doresc sa testez in noul an? Prima mentiune – Twist Secret de la BaByliss Paris, ca tot s-a lansat week-end-ul acesta. Acest aparat inedit promite ca impletiturile si coditele n-au fost nicicand mai usor de realizat. In conditiile in care nu toata lumea se pricepe la impletituri, as tinde sa cred ca promisiunea aceasta poate fi tinuta foarte usor. Plin de secrete acest brand, abia astept sa le aflu si eu!

Apoi, abia astept sa-mi achizitionez gama Schwarzkopf Essence ULTÎME CRYSTAL SHINE, recent aparuta in magazine. Stiti deja ca nu sunt chiar cea mai mare fana a produselor din comert, dar pe acestea abia astept sa le incerc. Si de ce nu, poate chiar si celelalte variante, pana o voi gasi pe cea potrivita pentru parul meu. Anul acesta sper sa gasesc o gama de ingrijire din comert despre care sa spun doar cuvinte de bine!

Nu in ultimul rand, mi-as dori sa incerc gama completa PRO FIBER Restore, deoarece anul trecut nu am testat decat samponul si am fost foarte incantata de el. Sunt convinsa ca in echipa completa, samponul, tratamentul si fiolele vor face minuni pentru parul meu.

Tu ce iti doresti sa incerci pe parul tau in 2016?

Nu uita sa citesti si care au fost produsele mele preferate de anul trecut. Click aici.

 

 

 

 

Comments

comments