Diva sexy – o alta ipostaza a Ginei Pasaila

tratamentele facute acasa
De ce iti strica tratamentele facute acasa parul
July 21, 2016
tuns 0
Tunde-ti copilul 0 si nimic bun nu se va intampla!
August 12, 2016
Show all
Pasaila

Daca nu o cunoasteti inca pe Gina Pasaila, va rugam sa faceti cunostinta cu ea aici. Pentru cele care au citit articolul in care Gina ne-a dezvaluit cele mai adanci secrete ale parului ei lung, frumos si sanatos, trebuie sa mentionez ca acesta este articolul promis si mult asteptat despre ce-a de a doua pasiune a Ginei, moda.

Cand nu este pe scena, Gina renunta la cosite si naframe colorate si prefera de cele mai multe ori sa isi poarte frumosul par natural, in bucle lejere sau pur si simplu drept, pe spate. Cand ai un par atat de bogat si de sanatos, nu este niciodata o idee rea sa-l agresezi cat mai putin si sa te bucuri de el cat mai mult timp.

De altfel, buclele ii vin minunat si se potrivesc perfect cu tinutele adoptate sau create de aceasta, pe care le gasiti aici. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant! Convingeti-va aruncand o privire in galeria foto de mai jos!

Pasaila

Pasaila

Pasaila

Pasaila

Dupa cum probabil ca v-ati dat seama, am ales sa va prezentam cateva tinute pentru noul sezon care se apropie. Speram ca Gina v-a inspirat sa va completati tinutele cu un par sanatos si stralucitor! Pe curand!

 

Photo source: arhiva personala a Ginei

 

 

Comments

comments